صدور كيفرخواست متهمان قتل دانشجوي دانشگاه تهران
دادستان تهران از صدور قرار جلب دادرسي و كيفرخواست متهمان قتل اميرمحمد خالقي دانشجوي دانشگاه تهران ۵ روز پس از دستگيري خبر داد.
علي صالحي در رابطه با اين پرونده گفت: «پس از گزارشهاي واصله مبني بر وقوع يك فقره سرقت منجر به قتل دانشجويي به نام اميرمحمد خالقي پرونده قضايي با عنوان قتل و سرقت در همان ابتداي وقوع جنايت در دادسراي تهران تشكيل شد.»
دادستان تهران در ادامه گفت: «دو متهم اصلي اين پرونده ضمن سرقت اموال مقتول با وارد كردن دو ضربه چاقو به قفسه سينه وي منجر به قتل او شدند.»
او گفت: «با رصد كامل و دقيق پرونده مذكور و همچنين اقدامات قضايي و پليسي متهمان اصلي پرونده ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ دستگير شدند كه پس از انجام تحقيقات مقدماتي تفهيم اتهام اخذ نظريه پزشكي قانوني و همچنين نتيجه روانپزشكي قانوني و تشكيل پرونده شخصيت و اخذ آخرين دفاع پرونده با صدور قرار جلب دادرسي و كيفرخواست به دادگاه كيفري يك تهران ارسال شد.»
صالحي گفت: «با بررسي فيلم دوربينهاي مداربسته و ساير ادله موجود متهم رديف اول پرونده به مباشرت در قتل عمدي و مشاركت در سرقت مقرون به آزار اعتراف كرده و همچنين متهم ديگر پرونده با اعتراف متهم رديف اول و اظهارات خود به معاونت در قتل عمدي از طريق تحريك متهم رديف اول و زدن ضربات چاقو به مقتول و همچنين مشاركت در سرقت مقرون به آزار از مقتول مرحوم اميرمحمد خالقي اعتراف كرد.»
اميرمحمد خالقيدرميان، دانشجوي ۱۹ ساله رشته مديريت كسب و كار دانشگاه تهران شامگاه ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳، هنگام مراجعه به خوابگاه دانشگاه توسط دو سارق مسلح مورد حمله قرار گرفت و در پي مقاومتهايي كه در برابر سارقان داشت با ضربات چاقو به قتل رسيد. شاهدان عيني اعلام كردند كه او در تلاش براي دفاع از خود، با زورگيران درگير و به شدت مجروح شد. ضربه چاقو به كتف، پهلو و قفسه سينه او وارد شده بود. اميرمحمد خالقي به بيمارستان شريعتي منتقل شد، اما به دليل شدت جراحات وارده، حوالي ساعت هفتونيم روز بعد جان خود را از دست داد. مراسم تشييع پيكر خالقي در ۲۷ بهمن ماه در روستاي درميان برگزار شد. كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران در بازبيني فيلم دوربينهاي مداربسته پي بردند خالقي در حالي كه كولهپشتي بر دوش داشته و در نزديكي ورودي خوابگاه بوده، دو مرد سوار بر موتورسيكلت به سمت او رفته و وقتي با مقاومت او مواجه شدهاند يكي از آن دو از موتور پياده شده و به سمت او حمله كرده است، اما وقتي خالقي كولهپشتي را از آنها گرفته، آنها با چاقو به او ضربه وارد كرده و سپس از محل جرم گريختهاند. قوه قضاييه و پليس در ۳۰ بهمن اعلام كردند كه عاملان قتل خالقي دستگير شدهاند.