• 1405 پنج‌شنبه 16 مهر
تبلیغات
بانک ملی بیمه ملت
خدمت به جامعه ایثارگری افتخار «بانک دی» است
کد خبر: 93 | تاریخ مخابره: 1405 چهارشنبه 4 شهريور - 18:32

مدیرعامل بانک دی در جمع جانبازان «خانه نور ایرانیان بصیر»؛

خدمت به جامعه ایثارگری افتخار «بانک دی» است

برات کریمی، مدیرعامل بانک دی، با حضور در «خانه نور ایرانیان بصیر» با جمعی از جانبازان، اعضای هیأت مدیره و مدیران این تشکل باسابقه ایثارگری دیدار و درباره مسائل، دغدغه‌ها و پیشنهادهای جامعه جانبازان گفت‌وگو کرد.

خبر سایت -جانبازان
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک دی، در نشست برات کریمی، مدیرعامل بانک دی، با جمعی از جانبازان، اعضای هیأت مدیره و مدیران «خانه نور ایرانیان بصیر»، مسائل، دغدغه‌ها و پیشنهادهای جامعه ایثارگری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این دیدار با حضور برات کریمی مدیرعامل بانک دی، امجد خضری نایب‌رئیس هیأت مدیره بانک دی و عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ برگزار شد و در آن بر ضرورت تقویت تعامل و همراهی با جامعه ایثارگری و استمرار خدمت‌رسانی شایسته به خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران تأکید شد.

برات کریمی در این نشست با اشاره به جایگاه ویژه جامعه ایثارگری در بانک دی گفت: «برای ما افتخار بزرگی است که در کنار شما باشیم. بانک دی افتخار می‌کند که خدمتگزار جامعه‌ای است که برای امنیت، استقلال و سربلندی مردم ایران از جان و سلامت خود گذشته است و این خدمت را یک مسئولیت مهم و ارزشمند می‌دانیم.»

مدیرعامل بانک دی با اشاره به رویکرد مدیریتی بانک در دوره جدید افزود: «در یک سال و هفت ماه گذشته، مجموعه مدیریتی و کارکنان بانک تلاش کرده‌اند با اجرای برنامه‌های اصلاحی، تقویت شاخص‌های مالی و بهبود عملکرد بانک، نتایج بسیار قابل قبولی در سیستم بانکی به دست آورند و زمینه ارائه خدمات گسترده‌تر و باکیفیت‌تر به مشتریان و به‌ویژه جامعه ایثارگری را فراهم کنند.»

وی با بیان اینکه ارزش سهام بانک دی در این دوره تقریباً سه برابر شده است، اظهار کرد: «بهبود وضعیت مالی بانک، تقویت سرمایه و افزایش توان عملیاتی، فقط یک هدف اقتصادی نیست؛ نتیجه این اقدامات باید در کیفیت خدمات، رضایت مشتریان و توان بیشتر بانک برای همراهی با جامعه هدف خود دیده شود.»

کریمی همچنین به ترکیب نیروی انسانی بانک دی اشاره کرد و گفت: «حدود ۴۱ درصد کارکنان بانک دی از جامعه ایثارگری هستند و این موضوع برای بانک یک ظرفیت مهم و ارزشمند محسوب می‌شود. تلاش ما این است که این سرمایه انسانی در کنار سایر ظرفیت‌های بانک، به تقویت ارتباط بانک با خانواده بزرگ ایثارگران و ارائه خدمات شایسته‌تر منجر شود.»

مدیرعامل بانک دی همچنین بر استمرار تعامل و همکاری نزدیک با بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد و افزود: «بانک دی خود را در کنار بنیاد شهید و جامعه ایثارگری می‌داند و تلاش می‌کند متناسب با ظرفیت‌های قانونی و بانکی، پاسخ‌گوی نیازها و مطالبات این جامعه بزرگ باشد.»

در ادامه این دیدار، جمعی از جانبازان بصیر و اعضای هیأت مدیره خانه نور ایرانیان بصیر، دیدگاه‌ها، پیشنهادها و دغدغه‌های خود و جامعه بیش از ۹۰۰ نفره جانبازان بصیر را مطرح کردند و درباره موضوعاتی از جمله خدمات بانکی، تسهیل فرآیندهای خدمت‌رسانی و ضرورت توجه بیشتر به نیازهای این قشر گفت‌وگو شد.

اعضای خانه نور ایرانیان بصیر همچنین بر اهمیت استمرار ارتباط مستقیم مدیران بانک دی با جامعه ایثارگری، شنیدن بی‌واسطه مسائل و استفاده از ظرفیت این تشکل در انتقال دیدگاه‌ها و پیشنهادهای جانبازان تأکید کردند.

در پایان این دیدار، برات کریمی با تجلیل از سال‌ها ایثار و مجاهدت جانبازان، بر تداوم رویکرد بانک دی در حمایت و همراهی با جامعه ایثارگری تأکید کرد و گفت بانک دی تلاش خواهد کرد در کنار بهبود شاخص‌های مالی و توسعه خدمات، جایگاه خود را به‌عنوان بانکی همراه و خدمتگزار خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران بیش از پیش تقویت کند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
آخرین خبرها
بیست و چهارمین همایش بازرسان بانک ملی ایران برگزار شد / سیفی: اصلاح کسب‌وکار و تقویت نظارت، ضرورت عبور بانک ملی ایران از شرایط ویژه است خرید غیرحضوری ارز در «بله» ادامه دارد / دریافت دلار از شعب منتخب بانک ملی ایران انتشار آگهی مزایده فروش اموال مازاد بانک دی مشارکت بانک صادرات ایران در بازسازی زیرساخت‌های دانشگاه شهید بهشتی مشاركت بانك ملت در طرح ردا برای ارتقای سطح كیفی خدمات رفاهی دانشجویان مشارکت بانک ملت در بازسازی دانشگاه های آسیب دیده از جنگ باشگاه نخبگان همراه اول میزبان ستاره‌های علم و ورزش انتشار نسخه جدید «دی‌جت»؛ بهینه شده برای کاربران سیستم عامل iOS اعلام اسامی برندگان نخستین هفته قرعه كشی موتورسیكلت های جشنواره دیما بیمه ملت در شهریورماه ۳.۳ همت بیمه‌نامه فروخت خرید آسان و سریع ۱۰ هزار دلار ارز از «بله» بانک ملی ایران +لیست شعب منتخب آغاز فروش ارز تا سقف ۱۰۰۰۰ دلار در شعب منتخب بانك ملت در سراسر كشور ۴.۵ همت وام فرزندآوری بانک ملی ایران؛ پرداخت تسهیلات به بیش از ۴۷ هزار متقاضی در ۶ ماه گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود فروش 10 هزار دلار ارز در بانک ملی ایران از 11 مهرماه + شرایط دریافت در جریان سفر رییس کل بانک مرکزی تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید؛ بانک ملی ایران تا سقف ۳ همت واحدهای تولیدی اردبیل را تأمین مالی می‌کند تکو، برای گره گشایی از مطالبات داروخانه عملیاتی شود+مدل عملکرد تکو تیران سفر به آذربایجان، هند یا روسیه؛ پیش از خرید بلیت چه باید دانست؟ اعلام اسامی برندگان سومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما کارنامه درخشان ۶ ماهه بانک دی؛ از تثبیت انضباط مالی تا جهش سودآوری و رشد درآمدها