• ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۲ فروردين
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4200 -
  • ۱۳۹۷ شنبه ۱۴ مهر

اتهام نويسنده كيهان به سيف

اين روزها كه قرار است، قانون مخالفت با تامين مالي تروريسم CTF در مجلس به تصويب برسد، خبر دستگيري 417 نفر در تركيه به سرعت دست به شد. خبري كه رسانه‌هاي اصولگرا بيش از همه به آن پرداختند تا يك نكته را با ارايه تحليل‌هاي متفاوت زير خروارها خبر و تحليل در اين باره بپوشانند.

محمد ايماني از سرمقاله‌نويسان روزنامه كيهان در يادداشتي در اين رابطه نوشت: «خرابكاري و اخلال ارزي، پولشويي و قاچاق دلار به خارج كشور و نهايتا تروريسم اقتصادي عليه ملت و حاكميت ايران. آيا اين اقدامات همان جرايم سازمان يافته‌اي نيست كه كارگروه FATF مدعي مبارزه با آن است؟! پس چرا واقعيت بر عكس است و همين امريكا در راس يك مافياي بزرگ پولشويي و قاچاق و تروريسم مالي سازمان يافته عمل مي‌كند؟

نقش وزارت اطلاعات و ساير مراكز امنيتي و انتظامي و قضايي در اين ميان كدام است؟ چرا ما از نهادهاي امنيتي و قضايي تركيه جا بمانيم و به اندازه آنها جنگ ارزي و اقتصادي دشمن را جدي نگيريم؟»

جالب اينكه مهم‌ترين جرم اين افراد از سوي دستگاه قضايي تركيه:

«Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna muhalefet» (قانون مخالفت با تامين مالي تروريسم) عنوان شده است. در واقع اين همان لايحه‌اي است كه قرار است، هفته آينده در مجلس به تصويب برسد و كيهان مهم‌ترين مخالف آن است. عجيب‌تر اينكه در عين حال از همين خبر عليه لايحه‌اي استفاده مي‌كنند كه توانسته اين گروه را به دام بيندازد.

نويسنده سوال معناداري را نيز طرح كرده كه بوي اتهام به سيف را مي‌دهد: «سرشاخه‌هاي ايراني شبكه متلاشي شده در تركيه چه كساني هستند؟ با كدام محافل در ايران و امريكا مرتبطند؟ و رابط‌ها و مرتبط‌ها و سرشبكه‌هاي ايستگاه‌هاي عملياتي دوبي و اربيل و هرات، كدام خودفروختگان هستند؟ آنها چه نسبتي با برخي مقامات معزول بانك مركزي و... دارند؟» اين در حالي است كه اگر ايران نيز قوانين مرتبط با تامين مالي تروريسم را اجرا كرده بود، قطعا امكان داشت منشا پول‌هاي تركيه در ايران نيز رديابي شود.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون