رييس دانشگاه خاتم
اجتنابناپذيري مبناي علمي براي مدلها
مراسم افتتاحيه پنجمين دوره كنفرانس گروه مهندسان مالي و بيمسنجي ايران، در تاريخ 2 دي در محل دانشگاه خاتم و با حضور جمعي از فعالان عرصه مالي و بانكي، استادان و پژوهشگران برگزار شد.
به گزارش روابطعمومي بانكپاسارگاد، در اين مراسم دكتر مجيد قاسمي، رييس دانشگاه خاتم ضمن اشاره به مقام والاي پروفسور حسابي و نگاه عميق ايشان به انواع علوم گفت: رابطه بين استاد و دانشجو بايد يك رابطه كاملا دوستانه، متعامل و متقابل باشد. ما نظريههاي اقتصادي بسياري داريم كه در نتيجه رابطه استاد و دانشجو تبيين و همهگير شدهاند. وي ادامه داد: ما دانشجويان و
فارغالتحصيلان نخبه و خوبي داريم، اما در همان رشتههايي كه اين عزيزان فارغالتحصيل شدهاند مشاغل خالي بسياري هم وجود دارد. علت اين ناهماهنگي اين است كه حوزه دانشگاهي ما نميتواند باعث ايجاد مهارت شود.
وي در ادامه ضمن تاكيد بر اهميت علم فلسفه به عنوان علم پايه افزود: بايد توجه داشته باشيم كه در اقتصاد نبايد به طور مطلق نگاه كمي و مقداري داشته باشيم. اين بزرگترين اشتباه يك متخصص است و هميشه جواب نميدهد. هر مدلي بايد مبناي تئوري و نظري داشته باشد. حتي در بحثهاي مالي هم مبناي نظري بسيار مهم است. در هر مدلي رابطه بين تابع و متغير بايد يك مبناي علمي داشته باشد. دكتر قاسمي همچنين در خصوص تعريف و حوزههاي مهندسي مالي، انواع رويكردهاي مدلسازي، لزوم توجه به سياستهاي اقتصاد مقاومتي در حوزه مالي و بانكي، لزوم انجام پژوهشهاي دانشگاهي در زمينه علوم مالي با همكاري پژوهشگران اقتصادي و ... صحبت كرد.
مديرعامل بانك رفاه:
پژوهش ركن كليدي نظام بانكي مدرن به شمار ميرود
مديرعامل بانك رفاه گفت: سعادت، توسعه و تعالي سازماني در گروي پژوهش، تحقيق و نوآوري است و پژوهش ركن مهم نظام بانكي مدرن به شمار ميرود.
به گزارش روابط عمومي بانك رفاه كارگران، دكتر سهماني مدير عامل اين بانك در مراسم گراميداشت هفته پژوهش با بيان اين مطلب افزود: دوراني كه به سر ميبريم دوراني متفاوت و متغير است به گونهاي كه از آن به عنوان عصر اطلاعات، ارتباطات و تغييرات فزاينده ياد ميشود. در اين فضاي متحول و متغير بايد خود را به ابزار پژوهش، تحقيق و نوآوري مجهز سازيم تا در بازار رقابتي و در حركت با رقبا دچار خسران نشويم.
مديرعامل بانك رفاه ادامه داد: در دنياي مدرن كنوني از صنعت بانكداري با عنوان صنعتي پيشرو و خلاق ياد ميشود كه حاصل به كارگيري عنصر پژوهش در اين صنعت است. هم اكنون صنعت بانكداري در سطح دنيا نقش بيبديلي ايفا ميكند و منشأ بسياري از نوآوريها است.دكتر سهماني با بيان اينكه در بانكداري بينالمللي جايگاه پژوهش جايگاه برجسته و تأثيرگذاري است، اظهار داشت: حوزه پژوهش و تحقيقات در نظام بانكي ايران و به ويژه بانك رفاه مورد توجه جدي است، اما لازم است در آينده نيز حمايتهاي بيشتري از آن صورت گيرد. در بانك رفاه آمادگي كامل از سوي مديريت عالي براي تقويت بيش از پيش حوزه پژوهش وجود دارد.
وي با تصريح اينكه ماهيت پژوهش با ساير اركان بانك متفاوت است خاطرنشان ساخت: حوزه پژوهش حوزهاي منعطف، خلاق و پوياست و نياز دارد به صورت كاملا متفاوتي با آن برخورد شود. براين اساس بانك رفاه هم به دنبال استقرار مركز نوآوري در مكاني خارج از بانك است تا از طريق همكاري با دانشگاههاي پيشرو به امر تحقيق و پژوهش بپردازد.مدير عامل بانك رفاه اصلاح ساختار سازماني را از جمله زمينههاي توسعه و تقويت پژوهش عنوان كرد و گفت: ساختار معيوب در برخي از صنايع منجر به عدم شكوفايي حوزه پژوهش شده است. در اين زمينه بايد تحول و دگرديسي صورت گيرد. نميتوانيم با ساختار موجود به دنبال توليد پژوهشهاي خلاقانه باشيم. اصلاح ساختار و سرمايهگذاري مطلوب از جمله زير ساختهاي توسعه حوزه پژوهش است.
مقايسه سرعت اينترنت 4G اپراتورها در شهرهاي ايران
در اين مطلب با استفاده از اپليكيشن Open Signal، وضعيت سرعت اينترنت 4G اپراتورهاي همراه اول، ايرانسل و رايتل را در مراكز استانهاي كشور مقايسه و بهترين اينترنت نسل 4 كشور را معرفي كردهايم.
امروزه استفاده از اينترنت همراه بسيار گسترده شده و حتي محبوبيت بيشتري نسبت به اينترنت ثابت يا ADSL پيدا كرده است. در حال حاضر بسياري از مناطق كشور تحت پوشش اينترنت 4G هستند و اپراتورهاي تلفن همراه يعني همراه اول، ايرانسل و رايتل سعي ميكنند در رقابت با يكديگر، سرعت، پوشش و كيفيت بهتري را به مشتركان ارايه بدهند.
كيفيت و سرعت اينترنت 4G اپراتورهاي تلفن همراه در شهرهاي مختلف كشور متفاوت است و هر يك از اپراتورها در برخي از شهرها سرويس بهتري را ارايه ميدهند. به همين منظور، ما در گجت نيوز با استفاده از اپليكيشن Open Signal، وضعيت سرعت اينترنت 4G را در مراكز استانها مقايسه كردهايم.