خبر كوتاه
عدم ابلاغ رسمي ممنوعيت صيد ترال فانوس ماهيان به محيطزيست
مدير كل دفتر حفاظت از سواحل دريايي سازمان محيطزيست گفت: موضوع ممنوعيت صيد ترال فانوس ماهيان هنوز به صورت رسمي به ما ابلاغ نشده است و حتي در جلساتي كه در اين زمينه تشكيل ميشد نيز نمايندهاي از سازمان محيطزيست حضور نداشت اما به هر حال پرسشهايي در اين زمينه وجود دارد كه لازم است پاسخ آنها روشن شود.
به گزارش ايسنا، ايجاد ممنوعيتهايي براي صيد ترال طي روزهاي اخير با حاشيههاي زيادي همراه بوده است. در ابتدا سميه رفيعي، رييس فراكسيون محيطزيست مجلس شوراي اسلامي از تعطيل كردن موقت صيد ترال از اول آذر ماه به مدت دو سال، به دليل ضررهاي شديد به محيطزيست و اقتصاد بوميان، خبر داد. نبيالله خونميرزايي، رييس سازمان شيلات كشور بلافاصله در گفتوگويي اعلام كرد كه فقط صيد ترال فانوس ماهيان براي بهروز رساني مطالعات و ارزيابي ذخاير آبزيان و اتخاذ تصميم براساس مطالعات جديد، ممنوع شده است همچنين اين ممنوعيت تا پايان زمان تحقيقات كه حداكثر ۲ سال است، ادامه دارد.
صيد ترال فانوس ماهيان درحالي به صورت موقت و براي انجام مطالعات جديد متوقف شده كه پيش از اين بارها كارشناسان محيطزيست نسبت به صيد بيرويه آن هشدار داده بودند.
مدير كل دفتر حفاظت از سواحل دريايي سازمان محيطزيست در ادامه گفت: متاسفانه اين مساله كه نظارتي بر نوع صيد و استفاده از ابزارآلات صيد غيرمجاز و مخرب وجود ندارد و سوءاستفادهگران بدون هيچ محدوديت زماني و مكاني به صيد ميپردازند، ميتواند تبعات جبرانناپذيري براي كشور داشته باشد.
تهران شهر گودهاي ساختماني
رييس كميته عمران شوراي شهر تهران در مورد آخرين وضعيت گودهاي پايتخت توضيحاتي را ارايه كرد. به گزارش ايسنا، افشين حبيبزاده در مورد وضعيت گودهاي پايتخت با بيان اينكه تهران شهر گودها است، گفت: تاكنون معاونت شهرسازي شهرداري تهران ۴۸۵ گود با خطر خيلي بالا، بالا و متوسط در سطح شهر را شناسايي كرده است كه در اين ميان ۲۷۵ گود پرخطر در تهران شناسايي شده است. او با بيان اينكه ۲۰درصد گودهاي پايتخت درجه خطرپذيري بسيار بالا دارند، افزود: بررسيها نشان داده است كه منطقه ۲۲ و يك، داراي بيشترين تعداد گود پرخطر در تهران هستند به گونهاي كه صرفا در منطقه يك، ۳۱ گود پرخطر وجود دارد كه ۱۱ گود آن به حال خود رها شده و تنها
۲۰ گود فعاليت ساختماني دارند.