پزشكيان:
70 نماينده بنا دارند به هيچ عنوان با دولت تعامل نكنند
گروه سياسي- نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس شوراي اسلامي مذاكرات هستهيي را نقطه قوت دولت روحاني عنوان كرد و گفت: مذاكرات هستهيي با تعامل به نتيجه ميرسد. مسعود پزشكيان همچنين معتقد است كه در مجلس نزديك به 70 نماينده هستند كه بنا ندارند به هيچ عنوان با دولت تعامل كنند. به گزارش ايسنا، گزيده اظهارات مسعود پزشكيان به شرح زير است.
اگر ادبيات گفتوگو در مذاكرات هستهيي حاكم باشد نتيجه مطلوبي از مذاكرات را شاهد خواهيم بود، به نظر من با تعامل اين مذاكرات نتيجه خواهد داد.
زماني كه بعد از هر قطعنامهيي، دولت سابق كف ميزد هيچ منطقي اين موضوع را قبول نميكرد.
دكتر روحاني وحدت عليه ايران را در دنيا برهم زده است؛ ادبيات ما در دنيا تغيير يافته و اين خود قدم بزرگي در ارتباط با دنياست. اينكه وزراي كشورهاي مختلف بارها پاي ميز مذاكره با ايران مينشينند خود نشاندهنده اين است كه جمهوري اسلامي ايران حرف خود را در دنيا ميزند و نشان ميدهد ما اهل گفتوگو هستيم.
ارتباط دولت و مجلس يك مساله دوسويه است و معتقد هستم مشكلي كه در راي اعتماد وزير علوم به وجود آمد مجلس كار منصفانهيي انجام نداد و مجموعه عوامل از جمله عدم هماهنگي سياسي، تعاملي، سهمخواهي و... همه دست در دست هم دادند تا نتيجه به دست آمده بهترين نتيجه موجود نباشد چرا كه معتقد هستم فرجي دانا بهترين گزينه براي وزارت علوم بود و مجلس در بحث وزير علوم باخت. كار در وزارت علوم با كار در وزارت بهداشت و درمان بسيار متفاوت است و تا زماني كه وزير بتواند بر شرايط حاكم شود دو سال نيز تمام شده است.
به نظرم حداكثر 70 نفر از نمايندگان مجلس در هيچ شرايطي نميخواهند با دولت تعامل داشته باشند ولي روند موجود نشان ميدهد دولت بايد برخورد با نمايندگان را تغيير دهد.
در مجلس برخي افراد در خصوص هر مسالهيي و هر موضوعي از اقتصاد و كشاورزي گرفته تا فرهنگ و هنر اظهارنظر ميكنند و اين نشان از جهل يك فرد است كه در هر زمينهيي اظهارنظر كند.
احزاب در كشور ما شكل نگرفتهاند چرا كه اگر حزب وجود داشته باشد بايد استراتژي مشخص نيز با ديدگاههاي تعريف شده وجود داشته باشد و در كشور ما اين موضوع وجود ندارد.
نميشود در كشور به كسي اجازه صحبت نداد تا از خود دفاع كند و اين روند به نفع كشور نيست.
ايجاد پتانسيلهاي اجتماعي از ضروريات يك جامعه است. متاسفانه ما نتوانستهايم در جامعه پتانسيلهاي اجتماعي ايجاد كنيم چرا كه تشكيل گروههاي اجتماعي براي مطالبه حقوق افراد در جوامع ضروري است. اگر اين گروهها شكل بگيرد سياستگذار مجبور است حرف گروه را گوش دهد. ما بايد تلاش كنيم به سمت زبان و نگاه مشترك حركت كنيم و اين موضوع در جامعه ما كه كارهاي جمعي به سختي انجام ميشود بسيار مشكل است.
اينكه در هر شهري دانشگاه ايجاد شود درست نيست و از ايجاد دانشگاههاي متعدد دفاع نميكنم. فرد فارغالتحصيل بايد سواد كافي براي انجام كارهاي مورد نظر را داشته باشد اما متاسفانه ما شاهد هستيم كه فارغالتحصيلان دانشگاههاي ما بعد از فارغالتحصيلي در محيط كار شروع به يادگيري ميكنند.