فيلم «جين» در انتظار پايان اعتصاب
با وجود اينكه تابستان امسال گفته شد آلفونسو كوارون قرار است فيلم بعدي خود «جين» را در فصل پاييز فيلمبرداري كند، اعتصاب بازيگران سرنوشت اين فيلم را نامعلوم ساخته است.
به نقل از ورلد آف ريل، ساخت فيلم «جين» توسط آلفونسو كوارون و با حضور شارليز ترون هنوز با شدت و حدت منتظر پايان يافتن اعتصاب بازيگران است و اميد دارد تا توليد آن را در نوامبر و اگر نشد، به محض پايان اعتصاب آغاز كند.
فيلمبرداري اين فيلم كه در لسآنجلس آغاز خواهد شد از حضور شارليز ترون بهره ميگيرد.
«جين» اولين فيلم بلند كوارون پس از «روما» است كه سال ۲۰۱۸ ساخته شد. اين فيلم بر اساس زندگي شخصي فيليپ كي. ديك نويسنده داستانهاي علمي تخيلي ساخته ميشود و رابطه تخيلي اين نويسنده را با خواهر دوقلويش (جين) كه ۶ هفته پس از تولد درگذشت، تصوير ميكند.
در خلاصه رسمي فيلم آمده است: «جين» يك داستان تكاندهنده و پرتعليق با طنزي تيره درباره رابطه منحصر به فرد يك زن با دوقلوي درخشانش، فيليپ كي. ديك، رماننويس مشهور است. او تلاش ميكند برادرش را از مخمصههاي واقعي و خيالي نجات دهد و به اين ترتيب عميق و عميقتر در دنياي شگفتانگيز او حضور پيدا ميكند.
كوارون كارگردان فيلمهايي چون «روما»، «جاذبه» و «فرزندان انسان» سريال «سلب مسووليت» اپل را مدتي است تمام كرده و حالا قرار است روي صندلي كارگرداني «جين» بنشيند.
شارليز ترون و آلفونسو كوارون تهيهكنندگان اين پروژه هستند و گفته ميشود بازيگر نقش اصلي نيز ترون خواهد بود.
فيلمنامه اين فيلم توسط ايسا هكت، دختر نويسنده نوشته است. وي ميگويد اين اتفاق كه در نوزادي براي پدرش رخ داد شايد مهمترين اتفاق در زندگي فيليپ كي. ديك باشد؛ به همين دليل وي فيلمنامه را از زاويه ديد جين نوشته است.
اكنون ۴ دهه پس از درگذشت ديك، زندگي اين نويسنده مشهور ژانر علمي- تخيلي و خالق رمانهايي چون «پوينده تاريك» و «گزارش اقليت» در مركز توجه قرار گرفته است. «آيا آدم مصنوعيها خواب گوسفند برقي ميبينند؟» از جمله داستانهاي وي است كه با اقتباس از آن «بليد رانر» در سال ۱۹۸۲ ساخته شد. «عمدهفروشي خاطرات درخواستي» هم در فيلم «يادآوري كامل» با شركت آرنولد شوارتزنگر در سال ۱۹۹۰ اقتباس شد و «پوينده تاريك» هم مبناي فيلمي به همين نام در سال ۲۰۰۶ قرار گرفت. بر مبناي «گزارش اقليت» نيز با حضور تام كروز فيلمي به همين نام ساخته شد.
آيندهاي كه فيليپ كي. ديك در داستانهاي خود پيشبيني كرده بود بيشتر از ديگر نويسندگان رنگ حقيقت گرفتند. او در داستانهاي خود گسترش اينترنت، واقعيت مجازي، نرمافزارهاي تشخيص چهره، خودروهاي خودران و چاپ سهبعدي را پيشبيني كرده بود.