جريان خالصساز در دولت نفوذ كرده است
خبرآنلاين|نماينده مردم مرودشت از احتمال ورود شوراي نگهبان به ماجراي ردصلاحيتها توسط هيات اجرايي خبر داد و گفت: اين سطح از ردصلاحيت در هيات اجرايي مسبوق به سابقه نيست.
جلال رشيديكوچي، تاكيد دارد:«با قاطعيت ميگويم و شما اين خبر را كار كنيد و به يادگار از من داشته باشيد كه هيچ مجلسي مثل مجلس فعلي با دولت همكاري نكرده و نخواهد كرد. به نظرم مجلس بعدي دولت را خيلي اذيت كند.»
او ادامه داد: هيات اجرايي اجازه احراز و عدم احراز ندارد. هيات اجرايي بايد بر اساس مستندات مراجع پنجگانه اظهارنظر كند.
به عنوان مثال اگر كسي پرونده قضايي در دادگاه داشته باشد و محكوم شده باشد، هيات اجرايي جلسه برگزار ميكند و شخص را به دليل محكوميت قطعياش رد ميكند.
اگر مداركش ناقص باشد آنجا بررسي ميكنند و ميگويند نميتواند تاييد صلاحيت شود. در بعضي جاها هيات اجرايي، كار هيات نظارت را انجام داده و احراز صلاحيت كرده و به شخصي كه ردصلاحيت شده اعلام كردهاند، مراجع چندگانه نظري نسبت به شما نداشتهاند ولي ما به اين نتيجه رسيديم كه شما در عزل و نصبها دخالت كردهايد، در صورتي كه تشخيص اين كار بر عهده هيات اجرايي نيست و برعهده هيات نظارت است كه خودش زيرمجموعه شوراي نگهبان است. اينجا ميان دوستان محل اختلاف است.
رشيدي كوچي در پاسخ به اين پرسش كه برخي ميگويند ردصلاحيتها به دليل انتقادات از دولت بوده، برخي مخالفت با طرح صيانت و لايحه حجاب و عفاف را علت ميدانند و... نظر شما چيست؟ گفت: من اين را نميتوانم تاييد كنم ولي رد هم نميكنم. افرادي كه در هياتهاي اجرايي رد شدند عموما نمايندگاني بودند كه به برخي عملكردهاي دولت انتقاد داشتند و متاسفانه تداخل اين اتفاق، اين شائبهها را به وجود آورده است.
او درباره واكنش هياتهاي نظارت به ردصلاحيتها گفت: اين سطح از ردصلاحيت در هيات اجرايي مسبوق به سابقه نيست. امروز و در اين دولت است كه ما شاهد اين حجم از ردصلاحيتها در هيات اجرايي هستيم، آنهم براي نمايندگان مستقر كه دليليش هم همان است كه عرض كردم. جريان خاص در كشور كه عموما افرادي با نگاههاي تندرو هستند هدفشان خالصسازي است. اين موضوع بر كسي پوشيده نيست. وقتي فقط مصاحبهها و تيترهاي اين جريان خاص و افراد شاخص اين جريان در نظر گرفته ميشود گوياي همين نكته است. به صراحت اعلام ميكنند مجلس بايد از چيزي كه در حال حاضر وجود دارد با ما همراهتر شود.