• ۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 5747 -
  • ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت

عكس‌نوشت

خبرگزاري ايرنا با انتشار مجموعه عكسي نوشت: «دودي كردن ماهي فرآيندي است كه به منظور پختن، مزه‌دار كردن و نگهداري طولاني مدت ماهي يا ساير مواد غذايي انجام مي‌شود. ماهي دودي شده با عطر درخت توسكا از چاشني و مزه‌هاي گيلاني است كه در كنار انواع غذاهاي محلي اين استان سرو مي‌شود.
فرآيند دودي كردن ماهي طي ۱۵ روز و در سه مرحله، پاك كردن شكم ماهي و شست‌وشو، خواباندن در استخر نمك و در نهايت دودي كردن در انبار دودخانه انجام مي‌شود. در گذشته گيلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتي داشت كه اكنون تعداد اين انبارها كاهش يافته است».

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون