به گزارش «اعتماد» پس از كنار گذاشتن گاريدو از پرسپوليس انتظار ميرفت مديران پرسپوليس جانشين او را خيلي زود معرفي كنند اما از آنجا كه قبل از بركناري سرمربي اسپانيايي برنامهريزي براي حضور يك سرمربي ديگر وجود نداشت سكان هدايت سرخپوشان برعهده كريم باقري گذاشته شد.
كريم از همان ابتداي كار هم اعلامكرد كه فقط براي دو بازي باقي مانده در نيم فصل قبول مسووليت كرده و به هيچوجه سمت سرمربيگري دائمي پرسپوليس را نميپذيرد. اما هرچه روزها سپري شدند خبري از سرمربي جديد نشد تا كريم بهرغم ميل باطني در بازي سوپرجام هم روي نيمكت بنشيند. عدم جذب بازيكن در بازار نقل و انتقالات زمستاني و در ادامه شكست پرسپوليس در بازي حيثيتي مقابل سپاهان در سوپرجام باعث شد صبر هواداران اين تيم لبريز شود و خواهان اخراج درويش شوند.
هواداراني كه در اين سالها هميشه حامي اين تيم بودند و نقش مهمي در موفقيت تيمشان داشتند موجي از اعتراضات خود را در فضاي مجازي به اشتراك گذاشتند و شخص رضا درويش را مقصر نتايج نه چندان خوب در رقابتهاي داخلي و آسيايي معرفي كرده و خواستار كنار گذاشتن وي شدند.
اعتراضات پرسپوليسيها زير يكي از پستهاي پيج اين باشگاه به قدري پيش رفت كه ادمين پيج كامنتها را بست و چند ساعت بعد با باز كردن كامنت هشتگ اخراج درويش از يك ميليون هم گذشت!
در حالي كه همه انتظار داشتند اين مدير كه سه سال است روي صندلي مديريت پرسپوليس نشسته از كار كنار گذاشته شود اعضاي كنسرسيوم بانكي جلسهاي برگزار كردند و در اين نشست درويش و حدادي گزارشهاي خود را ارائه كردند. اما اعضاي كنسرسيوم ضمن اعلام دغدغهها حمايت خود را از درويش اعلام و تاكيد كردند اتفاقات رخ داده در پرسپوليس جزو مسائل هميشگي در فوتبال است و از وي خواستند تا براي پيشبرد امور تلاش كند! جلسهاي كه به نوعي بي اعتنايي به خواست هواداران تلقي شد و حالا كنسرسيوم بانكي هم زير تيغ انتقادات قرار گرفته است. كنسرسيوم بانكي كه در آن بانك شهر و شخص محمدمهدي احمدي به عنوان مديرعامل اين بانك بيشترين تاثير را در تصميمگيريها در امور پرسپوليس دارد.
اما اين حمايتهاي احمدي از درويش به چه دليل و تا چه زماني ادامه دارد؟ بر اساس اطلاعاتي كه خبرنگار «اعتماد» به آن دست پيدا كرده است ميتوانيم به اين نتيجه برسيم كه بين مدير بانك شهر و مدير پرسپوليس يك سري همكاري از قبل شكل گرفته كه جاي بررسي دارد! ماجرا از اين قرار است كه در تابستان سال پيش خبر انحلال بانك شهر هر روز در رسانههاي مختلف منتشر ميشد تا اينكه در پروسه واگذاري سرخابيها، بانك شهر به عنوان گزينه مالكيت پرسپوليس مطرح شد و هدلينگ خليج فارس هم براي استقلال بر سر زبانها افتاد.
اتفاقي كه همان زمان هم با اعتراض هواداران پرسپوليس همراه شد چرا كه به لحاظ مالي و اعتباري اين دو با هم قابل قياس نبودند و نيستند. اما مديران پرسپوليس علاقه بسياري داشتند تا سهام اين تيم به بانك شهر برسد و در اين راه بسترهايي را هم فراهم كردند كه در ادامه همين مطلب به اين پالسها اشاره خواهيم كرد.
در آن زمان قرار بر اين بود كه سهام بانك شهر 45 درصد باشد كه با فشار هواداران سهام اين بانك كه ميگفتند ورشكسته است كم شد و به جاي آن سهام بانك ملت افزايش يافت. در اين بين سه بانك ديگر كه سهم 5 درصدي داشتند اختيارات خود را به بانك شهر سپردند تا بانك شهر به سهم 45 درصدي خود برسد و تصميمگيرنده اصلي امورات پرسپوليس باشد. اما بسترسازي مديريت پرسپوليس براي رسيدن بانك شهر به سهام بيشتر از حدادي، عضو هيات مديره اين تيم شروع شد كه در اوج فشارهاي هواداران پرسپوليس با يك استوري از اينكه استقلال به ابرشركت واگذار ميشود و پرسپوليس به بانكهاي ورشكسته ابراز ناراحتي كرد اما در ادامه باز هم اين عضو هيات مديره در يك استوري كه در صفحه شخصياش منتشر كرد مدعي شد هدلينگ خليح فارس فقط ميتواند 30 ميليارد تومان تحت عنوان مسووليت اجتماعي براي استقلال هزينه كند! ادعايي كه البته هواداران پرسپوليس هم باور نكردند اما آن فشار منفي هواداران نسبت به بانك شهر را شكست و افشاگريها عليه دولت و بانك شهر در فضاي رسانهاي و به خصوص مجازي فروكش كرد.
بعدها هم عبدالعلي عليعسگري، مديرعامل پيشين هلدينگ نيز در جمع خبرنگاران گفت: «سه وزير از ما خواستند تيمداري كنيم (خاندوزي و هاشمي و احتمال زياد ضرغامي) وگرنه ما علاقهمند به تيمداري نيستيم!» اين بيميلي كه رسانهاي شده بود كمك ديگري بود تا جو آرامتر از قبل شود اما در عمل پروسه اداري واگذاري استقلال خيلي زود انجام شد در حالي كه يكسري از بانكها زير بار خريد پرسپوليس نميرفتند! ترس از اعتراض سهامداران و عدم علاقه به تيمداري باعث عقبنشيني بانكها از خريد پرسپوليس بود اما با پيگيريهاي دولت و اعتراضات هواداران بانك ملت و بانك تجارت هركدام 40 تا 50 ميليارد پول به باشگاه تزريق كردند. در اين بين پرسپوليسيها مبالغ كلاني از بانك شهر دريافت و اين قرضها منجر به اين شد كه اين بانك صاحب سهام بيشتري شود!
بدهيهاي ارزي و وامهايي كه پرسپوليس از بانك شهر گرفت اتفاقي بوده يا به هدف كمك به واگذاري؟ موضوعي است كه ما به آن ورود نميكنيم تا اتهامي نزده باشيم اما ادامهدار شدن اين شرايط و حمايتهاي ادامهدار احمدي از درويش اين شائبه را به وجود آورده كه مدير بانك شهر در حال جبران لطف قبل از واگذاري مديران پرسپوليس است!
با اين حال اينحمايتهاي احمدي هم نميتواند چندان ادامهدار باشد چرا كه فشار هواداران روي مدير بانك شهر ادامهدار است و شايد با حضور سرمربي جديد قيد همكاري درويش را بزند. البته درويش طي دوران مديريتي خود تصميمات خوبي هم گرفته اما مديريت بسيار پر تنشي را پشت سر ميگذارد! جشن هزارمين روز مديريت در پرسپوليس و جلوه دادن نقش پررنگ مديران در قهرماني طي اين مدت به نوعي رفتارهاي عوامفريبانه مديران پرسپوليس به حساب ميآيد.
عجيب اينكه درويش از مربياني كه براي تيم او جام ميآورند خيلي خوشش نميآيد! مثل عبور او از حسن خانمحمدي كه بعد از چند سال براي پايههاي پرسپوليس جام آورد يا قطع همكاري با يحيي و اختلاف مالي كم با اوسمار و در نهايت كنار گذاشتن اين مربي. قطع همكاري زود هنگام استيلي با كميته فني و زمزمههايي مبني بر اينكه علي پروين هم از اين مدير به شدت شاكي است. شايد همين بر تنهاييهاي درويش اضافه كند و با وجود حمايت كنسرسيوم راه جدايي او هموار شده باشد. با انتخاب سرمربي جديد بهتر میشود به بعضي از علامت سوالها پاسخ داد.