• ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5978 -
  • ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن

رييس شوراي اطلاع‌رساني دولت:

شايعه استعفاي رييس‌جمهور را مطرح مي‌كنند تا نگذارند دولت كار كند

رييس شوراي اطلاع‌رساني دولت خاطرنشان كرد: در جنگ نابرابر رسانه‌اي قرار داريم و تلاش رسانه‌هاي خارجي معاند اين است كه اميد مردم از دولت را نااميد كنند. در داخل نيز رسانه‌هاي رقباي دولت هم در راستاي سياست تخريبي براندازها عمل مي‌كنند و شايعه استعفاي رييس‌جمهور را كه بارها و طي چند روز اخير مجددا مطرح كردند تا بلبشويي ايجاد شود و نگذارند دولت كار كند. در حالي كه آقاي پزشكيان نمادي از صداقت و صراحت شده‌اند. به گزارش جماران؛ الياس حضرتي، رييس شوراي اطلاع‌رساني دولت با اشاره به انتشار دوباره شايعه استعفاي رييس‌جمهور گفت: برخي جريان‌ها شايعه استعفاي رييس‌جمهور را كه بارها و طي چند روز اخير مجددا مطرح كردند تا بلبشويي ايجاد شود و نگذارند دولت كار كند. حضرتي در جلسه شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي كشور كه با حضور معاون اجرايي رييس‌جمهور برگزار شد، گفت: در جنگ نابرابر رسانه‌اي قرار داريم و تلاش رسانه‌هاي خارجي معاند اين است كه اميد مردم از دولت را  نااميد كنند. 
وي ادامه داد: در داخل نيز رسانه‌هاي رقباي دولت هم در راستاي سياست تخريبي براندازها عمل مي‌كنند و شايعه استعفاي رييس‌جمهور را كه بارها و طي چند روز اخير مجددا مطرح كردند تا بلبشويي ايجاد شود و نگذارند دولت كار كند. در حالي كه آقاي پزشكيان نمادي از صداقت و صراحت شده‌اند.  
حضرتي در بخش ديگري از اظهارات خود با بيان اينكه مجموعه درآمدهاي كشور با هزينه‌هاي آن همسان نيست، گفت: ميدان براي بخش خصوصي همچنان ناامن است و اينها موضوعاتي است كه بخش قابل توجه آن ريشه‌هاي زيرساختي دارد. رييس شوراي اطلاع‌رساني دولت اضافه كرد: هنر روابط عمومي‌ها و رسانه دولت تشريح كارهاي دولت در چنين شرايطي است و بايد در اين راستا از همه ظرفيت‌ها استفاده كرد تا تصويري درست از دولت ارائه شود. همه بايد از ظرفيت‌هايي كه داريم براي اطلاع‌رساني استفاده كنيم.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون