• ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5986 -
  • ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند

منتظر فرود تام كروز در جشنواره كن ۲۰۲۵ باشيد!

«ماموريت: غيرممكن-روزشمار نهايي» احتمالا اولين‌بار در جشنواره فيلم كن ۲۰۲۵ به نمايش درمي‌آيد. گرچه هنوز به صورت رسمي اعلام نشده و شايد تصميمي هم گرفته نشده باشد، اما گفته مي‌شود «ماموريت غيرممكن-روزشمار نهايي» با حضور در جشنواره فيلم كن مي‌تواند با حضور تام كروز شور و حال زيادي به اين جشنواره ببخشد. پارامونت كه حاضر نشده در اين باره صحبت كند قرار است اين فيلم را ۲۱ ماه مه ‌در سينماها اكران كند كه همزمان با هفته دوم برگزاري جشنواره است. با اين فيلم كه فيلم هشتم اين مجموعه است، تام كروز براي آخرين بار در نقش ايتن هانت جاسوس صندوق بين‌المللي پول ظاهر مي‌شود. مهر به نقل از ورايتي نوشت: پارامونت سابقه‌اي عميق از حضور در جشنواره كن دارد، كروز هم همين‌طور و آخرين سفر وي به كن با «تاپ گان: ماوريك» در سال ۲۰۲۲ بود كه در گيشه‌هاي جهان ۱.۴۵ ميليارد دلار فروخت و ۶ نامزدي اسكار هم به دست آورد و جايزه بهترين صدا را برد.
اين تنها تام كروز نيست كه به كن فكر مي‌كند و شماري از فيلمسازان امريكايي به‌ شدت به دنبال نمايش جديدترين فيلم خود به اين جشنواره پرزرق و برق هستند. «بالاترين تا پايين‌ترين» ساخته اسپايك لي با بازي دنزل واشينگتن، «طرح فنيقي» وس اندرسون، با بازي بازيگراني چون تام هنكس، برايان كرانستون، ريز احمد، جفري رايت و اسكارلت جوهانسون، «موج نو» ريچارد لينكليتر كه درباره توليد فيلم «از نفس افتاده» ژان لوك گدار است، «پدر مادر خواهر برادر» جيم جارموش با بازي آدام درايور و كيت بلانشت از جمله اين فيلم‌ها هستند. با همه اينها گفته مي‌شود بعيد است فيلم «F۱» برد پيت از كمپاني اپل در جشنواره فيلم كن به نمايش درآيد.
اين فيلم، ادامه فيلم «ماموريت غيرممكن-روز شمار مرگ» (۲۰۲۳) و هشتمين قسمت از مجموعه «ماموريت غيرممكن» است. تام كروز ۲۹ سال است نقش شخصيت ايتن هانت را ايفا كرده است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون