بهزاد داداشزاده در گفتوگو با «اعتماد»:
به كارتال بگوييد كه آلومينيوم هميشه گربه سياه پرسپوليس است!
مقابل النصر بايد با دو مهاجم تيم را ارنج ميكردند
روزبه دلاور
به گزارش «اعتماد» تيم فوتبال پرسپوليس پس از حذف از ليگ نخبگان آسيا و جام حذفي ايران تمام تمركز خود را روي بازيهاي پيش رو در ليگ برتر گذاشته تا ناكاميهايش را جبران كند. يكي از پرافتخارترين تيمهاي تاريخ فوتبال كشور، براي همين هدف به اراك رفته و به دنبال كسب سه امتياز اين بازي و نزديك شدن به صدر جدول است. در سوي ديگر، آلومينيوم اراك نيز كه در فصل جاري عملكرد قابل قبولي داشته، به دنبال اثبات قدرت خود در خانه و كسب نتيجهاي مطلوب مقابل يكي از رقباي سنتي است.
تيم آلومينيوم با حمايت هواداران خود در ورزشگاه امام خميني اراك، اميدوار است كه بتواند با ارائه يك نمايش قوي، مانع از پيروزي پرسپوليس شود. اين بازي براي هر دو تيم از لحاظ امتياز اهميت زيادي دارد و هر دو تيم تمام تلاش خود را براي كسب پيروزي به كار ميگيرند. براي بررسي بيشتر از اين بازي و وضعيت پرسپوليس با بهزاد داداشزاده پيشكسوت پرسپوليس گفتوگويي ترتيب داديم كه ماحصل آن را در زير ميخوانيد.
وضعيت پرسپوليس را در آستانه بازي با آلومينيوم چطور ميبينيد؟
شرايط براي پرسپوليس سخت شد چون دوتا جام را از دست داديم و تنها جام باقي مانده همين است. بازي با آلومينيوم پيش بازي دربي است و بايد اين بازي را ببريم چون آلومينيوم هميشه گربه سياه پرسپوليس بوده و هميشه به ما ضربه زده به خصوص از راه كاشته و كرنر بايد مراقب بود. دستياران ايراني كارتال بايد به او بگويند كه آلومينيوم هميشه گربه سياه پرسپوليس است! انشاءالله اگر اين بازي و دربي را بيريم قطعا راه قهرماني هموار ميشود چون تيمهاي مدعي ديگر بازيهاي سختي پيش روي دارند.
نقاط ضعف و قوت پرسپوليس از زمانحضور كارتال در اين تيم چيست؟
ضعف كه در خط دفاع است با اين حال گندوز عملكرد بدي در آسيا نداشته است. او در ليگ نخبگان بر عكس ليگ عملكرد بدي نداشت. به خصوص در دفاعهاي وسط ضعف داريم، دفاعهاي كناري اگر دور بخورند و اجازه ارسال بدهند كار سخت ميشود و بايد فاصلهها را كم كنند و اجازه ارسال ندهند. بازهم براي من جاي سوال است كه چرا كارتال به گولسياني بازي نميدهد؟ شنيدم جلوي النصر مصدوم بوده اما او بهترين مدافع ليگ است. لجبازي يا هرچيزي را كنار بگذارد چون مهم پرسپوليس است. نه كارتال مهم است و نه گولسياني! ما طرفداران و پيشكسوتان پرسپوليس ديگر طاقت باخت نداريم. اما نقطه قوت تيم مثل دهه شصت و هفتاد اين است كه تيم را هجومي وارد بازي ميكند و دوست دارد تيم رو به جلو برود و گل بزند كه اين قابل ستايش است. اما يكسري بازيكنان به درد 90 دقيقه نميخورند و 20 دقيقه آخر باشند، بهتر است. مثلا احمدزاده يا مهري چون اينها بيرون باشند و دقايق پاياني بيايند بهتر كار ميكنند. حالا بعضيها هم در شروع خوب هستند اما هرچه زمان بگذرد افت ميكنند. متاسفانه شرايط سني بالا است اما الان ديگر نميشود بگويند هر سه روز بازي ميكنيم چون از حذفي و آسيا حذف شديم.
فكر ميكنيد پرسپوليس مقابل آلومينيوم چه روشي بازي كند ميتواند موفق شود؟
كارتال هميشه دو نيمه متفاوت دارد! يك نيمه را هميشه هجومي كار ميكند و وقتي به گل رسيد در نيمه دوم سه دفاعه بازي ميكند. جلوي النصر هم اشتباه كرديم كه تكمهاجم بازي كرديم اما الان مقابل آلومينيوم اگر در نيمه اول با سه مدافع بازي كند به نفعش است تا تيم مهرههاي حريف را خنثي كند و در نيمه دوم حتي با سه مهاجم بازي كنند تا كار را دربياورند. قدرت تهاجمي پرسپوليس خيلي خوب است اما متاسفانه هرچه توپ به خط دفاعي بيايد آسيبپذير هستند.
كدام يك از بازيكنان پرسپوليس مقابل آلومينيوم ميتوانند نقش تعيينكننده داشته باشند؟
عاليشاه خيلي خوب بود كه متاسفانه شنيدم مصدوم است و هر بازيكني كه بتواند يار مستقيم خود را از پيش رو بردارد موفقتر است. ياسين چون جوانتر و دونده است از ابتدا بازي كند بهتر است و آلكثير هم يكي از بازيكناني است كه ميخواهد خود را نشان بدهد. زوج مكمل دورسون به نظرم آلكثير خيلي بهتر از عليپور است حالا بايد ديد روز بازي و شرايط بازيكنان به چه شكلي است.
پيشبيني شما از نتيجه بازي چيست؟
پيشبيني اين بازي خيلي سخت است و نميشود نتيجه را گفت اما فكر ميكنم آلومينيوم هم به پرسپوليس گل ميزند اما اين پرسپوليس است كه برنده ميشود.