آينه جهان
مراسم رونمايي از كتاب «آينه جهان: نگاهي نو به تاريخ هنر» در موزه هنرهاي معاصر برگزار ميشود.
كتاب «آينه جهان» نوشته جولين بل، در نشر گيلگمش (ناشر هنر خانواده فرهنگي چشمه) منتشر شده و در روز رونمايي با تخفيف ويژه به شركتكنندگان عرضه خواهد شد.
در خبر برگزاري اين نشست عنوان شده است: «تاريخ هنر روايتي است از تاريخ آگاهي و خودآگاهي انسان. از اين منظر هر پژوهشي در تاريخ هنر روايتي است از انسان يا به عبارتي ديگر انسانشناسي از طريق مصنوعات انساني. «آينه جهان: نگاهي نو به تاريخ هنر»، نمونهاي است از رويكردي جديد به تاريخ هنر كه به روايتي چندصدايي از مصنوعات تصويري و هنر اقليمها و فرهنگهاي مختلف در كنار يكديگر ميپردازد و تاثير و تاثرهاي آشكار يا نهان آنها بر يكديگر را نشان ميدهد.
جولين بل در اين كتاب صرفا به روايت هنر به منزله ابژه زيباشناختي محض نميپردازد و آنها را در پيوند با زندگي اقوام و فرهنگهاي مختلف تحليل ميكند.
در نشست رونمايي از اين كتاب، سيامك دل زنده، امير مازيار و محمدرضا ابوالقاسمي صحبت خواهند كرد.
همچنين فيلم «آينه جهان» با حضور رضا عابديني، امير نصري و شهريار احمدي به نمايش درخواهد آمد».
اين نشست چهارشنبه ۸ اسفند ساعت ۱۶ در سالن اجتماعات موزه هنرهاي معاصر تهران برگزار خواهد شد و حضور براي همه آزاد و رايگان است.