• ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۰ اسفند
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6002 -
  • ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۰ اسفند

حوادث مرگبار ترافيكي تهران در هفته‌ گذشته

 رييس اداره تصادفات و مهندسي ترافيك پليس راهور تهران بزرگ از وقوع چندين فقره تصادف فوتي در سومين هفته اسفند ماه 1403 خبر داد. مصطفي زيني‌وند، رييس اداره تصادفات و مهندسي ترافيك پليس راهور تهران بزرگ درخصوص تصادفات هفته گذشته گفت: «متاسفانه اولين تصادف منجر به فوت در روز جمعه 10 اسفند ماه حوالي ساعت ۹ و ۵۰ دقيقه صبح در بزرگراه آزادگان مسير شرق به غرب بعد از باغ پرندگان خروجي تندرو به كندرو اتفاق افتاد كه در آن يك دستگاه خودرو سواري دوو سيلو پس از تغيير مسير ناگهاني به‌ دليل نقص راه (فقدان حفاظ ايمني) از رمپ خارج و با سقوط از ارتفاع واژگون شده كه در پي اين حادثه راننده به علت شدت ضربه و جراحات وارده در دم فوت شد كه در اين تصادف به‌دليل نقص راه به مسوولان مربوطه هم سهم تقصير داده شد.» او در ادامه گفت: «تصادف منجر به فوت بعدي حوالي ساعت ۲۳ و ۳۰ دقيقه روز دوشنبه 13 اسفند ماه در بزرگراه شهيد ياسيني مسير جنوب به شمال بعد از پل بزرگراه شهيد سليماني رخ داد كه در آن يك دستگاه خودرو سواري با عابر پياده‌اي كه قصد تردد غيرمجاز از اين معبر را داشته برخورد كرده كه در پي اين حادثه عابر پياده بر اثر شدت صدمات وارده جان خود را از دست داد.»  زيني‌وند از وقوع تصادف فوتي با دو كشته در بامداد سه‌شنبه حوالي ساعت ۳ و ۹ دقيقه در خيابان وليعصر تقاطع هاشمي‌رفسنجاني خبر داد و گفت: «متاسفانه يك دستگاه خودرو سواري سمند به علت عبور از چراغ قرمز و عدم توانايي در كنترل وسيله نقليه ناشي از تخطي از سرعت مطمئنه با سه دستگاه خودرو سواري ديگر برخورد كرده كه در پي اين حادثه متاسفانه راننده و سرنشين خودرو سمند بر اثر شدت ضربه و جراحات وارده در دم فوت شدند و سرنشين ديگر وسيله نقليه مصدوم و توسط اورژانس به بيمارستان منتقل شد.» 
رييس اداره تصادفات و مهندسي ترافيك پليس راهور تهران گفت: «و اما تصادف منجر به فوت آخر حوالي ساعت ۲۰ و ۳۱ دقيقه چهارشنبه شب 15 اسفند اتفاق افتاد كه در آن يك دستگاه موتوسيكلت با يك دستگاه كاميون در بزرگراه بسيج مسير جنوب به شمال بعد از قصر فيروزه داخل خط ويژه برخورد كرد كه در پي اين حادثه راكب موتوسيكلت بر اثر نداشتن كلاه ايمني و شدت ضربه و جراحات وارده جان خود را از دست داد.» 
زيني‌وند گفت: «باتوجه به اينكه وجود نقص راه در افزايش شدت خسارات جاني و مالي به شهروندان در تصادفات نقش موثري دارد، بنابراين به مسوولان حوزه تعمير و نگهداري راه‌ها تاكيد مي‌كنيم با توجه به فرارسيدن ايام پاياني سال و در پيش بودن سفرهاي نوروزي هر چه سريع‌تر نسبت به بررسي و رفع نواقص معابر اعم از نواقص تابلو علايم و تجهيزات ترافيكي اقدام كنند تا در صورت بروز تصادفات احتمالي، راه از بخشندگي لازم برخوردار باشد.»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون