وزير اطلاعات:
انتخابات بايد در فضاي امن و اخلاقي برگزار شود
گروه سياسي| وزير اطلاعات براي انتخابات توصيه دارد. مردي كه شايد نخستين هشدارها در مورد تندروي و انتخاباتها را داده بود اينبار از انتخاباتي كه تنها چند روز تا آغاز نامنويسياش باقي مانده است ميگويد؛ انتخاباتي كه از نگاه او بايد در فضايي امن و اخلاقي برگزار شود. به گزارش ايسنا، جملههاي كليدي اظهارات سيدمحمود علوي به شرح زير است:
بايد در رسانهها اخلاق، صداقت، منافع و وحدت ملي رعايت شود، يك زمان ممكن است كلمهاي يك چالش اجتماعي ايجاد كند و اگر رسانهاي اين جنبهها را رعايت نكند ميتواند به وحدت و امنيت ملي آسيب برساند. البته تشخيص اين مسائل خيلي سخت نيست. وقتي رسانهاي اين مسائل را رعايت كند، ما وظيفه خود ميدانيم برايش آرامش و امنيت ايجاد كنيم چون در پرتو امنيت يك خبرگزاري ميتواند نوپردازانه به فعاليت خود برسد.
دستگاه امنيتي نظام جمهوري اسلامي بايد آرامش و اعتماد ايجاد كند. ما و اصحاب رسانه ميتوانيم در ايجاد فضايي كه به انتخاباتي شكوهمند و حماسه حضور بينجامد، اثرگذار باشيم. مردم ما نيز به انتخابات باور دارند و معتقدند راي آنها تعيينكننده است.
ماندگاري و ثبات نظام ما هم در همين احساس مردم است و شما رسانهها ميتوانيد اين نقش را ايفا كنيد تا مردم بدانند راي آنها تعيينكننده است و در اين زمينه هم مجريان، هم رسانهها و هم دستگاههاي مختلف ميتوانند اين باور را به مردم منتقل كنند.
در شرايطي كه دنيا به خصوص منطقه ما با ناامنيهاي زيادي مواجه است، در ايران ضريب امنيتي افزايش پيدا كرده است.
دو سال پيش در مرزهاي جنوب شرق و شمال غرب ما چقدر مرزبان، بسيجي، معلم و شهروند شهيد ميشدند و چند خودرو دچار انفجار ميشدند. الان به مراتب اين آمار كمتر شده است و دستگاههاي امنيتي مختلف در كشور با همافزايي جلوي كساني را كه تلاش داشتهاند براي امنيت چالش ايجاد كنند گرفتهاند.
نقد بايد با زباني محترمانه، مودبانه، دلسوزانه و منصفانه صورت گيرد و نيمه پر و خالي ليوان با هم ديده شود، نقد درست اين است كه به شخصيت طرف مقابل حمله و بيحرمتي نشود بلكه با رعايت بالاترين احترام نسبت به فرد مورد نقد صحبت، كاركرد يا انديشه او مورد نقد قرار گيرد. اگر نقد ما ويژگيهاي نقد اسلامي و اخلاقي را ندارد و گفتمان نقد هديهوار و در قالب يك ادبيات اخلاقي و محترمانه نيست بايد به اين سمت برويم كه ادبيات را درست كنيم.
انتخابات بايد در فضايي امن و اخلاقي برگزار شود، كساني كه به صحنه ميآيند چه نامزدها و چه هواداران و ستادها بايد واقعا اخلاق را رعايت كنند و تبليغكنندگان به جاي تخريب رقيب، ويژگيهاي مثبت كانديداي مورد نظر خود را مطرح تا مردم بتوانند به درستي انتخاب كنند.
بايد به گونهاي رفتار شود كه همه بر اساس بينش نسبت به انتخابات احساس داشته باشند چراكه انتخابات سرنوشت ساختار سياسي ما را رقم ميزند.
بايد ممنون رهبر عزيز، هوشمند و هوشيارمان باشيم كه همواره بر حضور حداكثري مردم تاكيد كردهاند، ملاك صحت انتخابات پسند ما يا ديگران نيست بلكه نتيجه انتخابات را اكثريت مشخص ميكند و اين ملاك مطلوب است. به همين دليل مقام معظم رهبري هميشه روي مشاركت حداكثري انگشت گذاشته است. رسانهها، مجريان، ناظران و دستگاههاي امنيتي نيز بايد به سمت ايجاد شور و مشاركت حداكثري در انتخابات توجه كنند.
اين مشاركت هميشه به دنيا پيامهاي زيادي مخابره كرده و همه را دچار شگفتي كرده است. اميدوارم امسال نيز انتخاباتي پرشور داشته باشيم تا كساني كه در مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري حاضر ميشوند، آينده بهتري را براي كشور رقم بزنند.