• ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 3488 -
  • ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ اسفند

مراسم بيست و يكمين سالگرد حاج سيد احمد خميني برگزار شد

ياران امام در مراسم يادگار امام

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني: احمد آقا اجازه كوچك‌ترين تخلفي در ابلاغ نظرات امام را به خود نمي‌داد

گروه سياسي| او فقط فرزند امام نبود، همراه امام بود. ياور سال‌هاي دراز مبارزه و مشاور امين روح‌الله. اسفندماهي كه دوستدارانش سوگمندانه به فراغش مي‌نشينند، حالا ديگر به بيست و يكمين سال خود مي‌رسد. حاج سيد احمد خميني، فرزند روح‌الله صبحگاه 21 اسفندماه 73، در بيمارستان بستري مي‌شود تا تنها ساعتي بعد، به مخاطره افتادن سلامت قلب و تنفس او، سيلي از نگراني را در ميان مردم جاري كند تا شامگاه 25 اسفندماه را به عنوان رحل عزيمت مردي در تقويم ايران به ثبت رساند كه در وفاداري او به انقلاب همين بس كه به تمام مناصب دولتي «نه» گفت تا تنها همان نزديك‌ترين مشاور، لقب او باقي بماند. بيست و يكمين سالگرد رحلت يادگار امام، حاج سيد احمد خميني، با حضور اقشار مختلف مردم، يادگاران و اعضاي بيت امام، علما و روحانيون و شخصيت‌هاي مختلف سياسي برگزار شد. در اين مراسم كه همزمان با شب شهادت حضرت زهرا (س) و در حرم مطهر حضرت امام خميني (ره) انجام گرفت، اعضاي بيت امام از جمله حجج اسلام سيد حسن، سيد ياسر و سيد علي خميني، مسيح بروجردي، زهرا مصطفوي و... حضور داشتند. آيت‌الله سيد محمد موسوي بجنوردي، آيت‌الله سيد علي محقق داماد، آيت‌الله شيخ حسن صانعي، محمدرضا عارف، علي اشراقي، محمدرضا خاتمي، سيد محمود علوي (وزير اطلاعات)، سيد هادي خامنه‌اي، عبدالله نوري، حميد ميرزاده، مجيد انصاري، محمدعلي انصاري، حميد انصاري، آيت‌الله سيد محمد هاشمي، سيد محمود دعايي، محمدرضا تابش، طه هاشمي، محسن مهرعليزاده، سيد سراج‌الدين موسوي، غلامحسين كرباسچي، قدرت‌الله عليخاني، محمد مقدم، علي كمساري، محمدصادق صالحي منش، علي عسكري، علي‌اكبر آشتياني و چهره‌هايي ديگر از شخصيت‌هاي سياسي از حاضران اين مراسم بودند.
اقدامات حاج حسن‌آقا كمتر از احمدآقا نيست
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در توصيف يادگار امام، با تاكيد بر حد اعلاي «عقلانيت»، «امانتداري» و «انسانيت» مرحوم حاج سيد احمد خميني در امور انقلاب، گفت: اقدامات حاج حسن آقا از احمد آقا كمتر نيست. بلكه به روزتر شده است و به نظر من ايشان بسيار باسواد، باهوش و جامعيت دارد و مثل حاج حسن آقا، ما در تاريخ‌مان كم داريم. آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني در گفت‌وگو با جماران، در پاسخ به سوالي در مورد شخصيت مرحوم يادگار امام حجت‌الاسلام والمسلمين حاج سيد احمد خميني، با بيان اينكه حاج احمدآقا انصافا به انقلاب، امام و همه‌ كشور خدمت كرد، اظهار داشت: ايشان دفتر امام را سالم نگه داشت و اجازه نداد افراد ناباب در آنجا نفوذ كنند. وي افزود: ايشان (حاج احمدآقا) مخلصانه در آنجا مراعات مي‌كرد؛ در ابلاغ نظرات امام، به طور جدي امانتدار بود و كوچك‌ترين تخلفي را به خودش اجازه نمي‌داد. چون ما هميشه جلسه داشتيم به مسائل كشور، كاملا آشنا و دلسوز واقعي بود. رابط بسيار خوبي بين مسوولان و امام بود و از اين جهت فكر مي‌كنم خيلي خدمت كرد و اين بيت را تا آخر سالم نگه داشت و همه‌ حرف‌هاي امام را ضبط كردند و الان شما اين گونه مي‌بينيد كه اسناد و مدارك كاملا با امانت‌داري وجود دارد. رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: اگر اين كارها را احمد‌آقا نمي‌كرد، اين گونه نمي‌شد و خيلي موارد از دست مي‌رفت. من فكر مي‌كنم حاج احمد آقا حدّ اعلاي عقلانيت، امانتداري و انسانيت را در مورد انقلاب در سال‌هاي حيات‌شان به عهده داشت. وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اينكه برخي بيت امام را متهم مي‌كنند، آيا آن مجموعه (همچنان) بر همان مسير حركت كرده است؟ گفت: بله، اقدامات حاج حسن آقا از احمد آقا كمتر نيست. بلكه به‌روزتر شده است و به نظر من ايشان بسيار باسواد، باهوش و جامعيت دارد و مثل حاج حسن آقا، ما در تاريخ‌مان كم داريم.  آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني تصريح كرد: شما بهترين شخصي را كه داريد حسن آقا است. ايشان اين موارد را بهتر مي‌داند و همه اسناد دستش هست. من با حافظه‌ام حرف مي‌زنم. اما حسن آقا از روي سند مي‌تواند حرف بزند. بهتر است در بيشتر مسائل با ايشان مصاحبه بگذاريد، اگر شما مي‌خواهيد روي صحيفه كار كنيد، با حسن آقا كار كنيد. اگر يك جاهايي لازم شد، آن موقع پيش من بياييد.

بزرگان اجازه دهن كجي به بيت امام ندهند
حجت‌الاسلام والمسلمين اكبر حميد‌زاده در اين مراسم با بيان اينكه تمام كوشش مرحوم يادگار امام در زندگي خويش، حراست از انديشه امام بود، اظهار داشت: جا داشت كه مجلسي به وسعت ايران براي اين عزيز تشكيل شود؛ گرچه قلب انقلاب در بيت امام مي‌تپد و حرم امام كانون پرجاذبه‌اي براي همه انقلابيون و وفاداران به نهضت امام است، لذا وقتي صحبت از گراميداشت سالگشت درگذشت حاج احمد آقا به ميان مي‌آيد به همه دل‌هاي امام باور توسعه مي‌يابد. وي با انتقاد از عدم انعكاس شايسته اين مناسبت در شبكه‌هاي مختلف صدا و سيما، دومين انگيزه برگزاري اين مجلس را پاسداشت امام راحل و همدلي و همدردي با بيت بزرگ ايشان خواند. وي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه امروز ايران به عنوان يك كشور امن تحت عنوان نظام ولايت فقيه و با همراهي امت بزرگ اسلامي در جهان مطرح است، افزود: همراهي مردم به گونه‌اي است كه در انتخابات اخير نشان دادند و مورد تجليل رهبري انقلاب نيز قرار گرفتند؛ بنابراين اين انتخابات توانست يك سند زنده از موجوديت فقه سياسي شيعه را نشان دهد. حميدزاده با انتقاد از برخي عبارات تند و اهانت‌ها عليه بزرگان و خصوصا بيت امام راحل، تاكيد كرد: كساني كه بر سر سفره انقلاب نشسته‌اند نبايد به خود اجازه دهند به بيت امام و بزرگان كشور دهن كجي كنند و بزرگان نيز نبايد چنين اجازه‌اي به آنها دهند. اين خطيب ديني با توصيه به اينكه انتخابات اخير بايد از لحاظ روانشناختي و جامعه‌شناختي مورد مطالعه و تحقيق قرار گيرد، رأي مردم را آري به اصلاحات و اعتدال دانست و گفت: بايد اصلاحات را باور كنيم و توجه كنيم كه «استصلاح» يك عنوان مهم در نهج البلاغه بوده و «اصلاح» عنوان نهضت عاشورا بود. وي گفت: مردم در اين انتخابات همدلي و همزباني با دولت و نظام را نشان دادند و اكنون نوبت دولتمردان است كه همدلي خود را نشان دهند و به دنبال نفرت‌پراكني و بهره‌برداري از خلاء‌هاي موجود در جامعه نباشند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون