محسن رهامي خبر داد
تاثير نظرات هاشمي، خاتمي، ناطق و عارف در ليست اصلاحطلبان
اصلاحطلبان پس از آنكه اعلام كردند و نشان دادند كه كمترين دغدغهيي بابت رهبري اين جريان و وحدت ميان اضلاع مختلف آن ندارند حالا به فكر ليست انتخاباتي و راههاي ورود به مجلس هستند. در روزهايي كه هنوز ورود حجتالاسلام ناطق نوري به انتخابات مجلس روشن نيست اصلاحطلبان تلاش ميكنند مكانيزم موفق انتخابات رياستجمهوري گذشته را براي اين انتخابات نيز در نظر بگيرند. آنها ميخواهند در ليستهاي انتخاباتي خود نظرات خاتمي، هاشمي، ناطق و عارف را لحاظ كنند تا از هر جهت احتمال دستيابي به موفقيت را افزايش دهند. روز گذشته محسن رهامي، دبير كميته انتخابات شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات گفت: در ليست انتخاباتي اصلاحطلبان نظر آقايان خاتمي، هاشمي رفسنجاني، ناطق نوري، عارف و ساير نيروهاي موثر اصلاحطلب تامين خواهد شد.
وي در گفتوگو با ايسنا، درباره محور قرارگرفتن ناطق نوري در انتخابات آينده مجلس توسط اصلاحطلبان اظهار كرد: مسووليت تهيه و اعلام ليست انتخاباتي را احزاب اصلاحطلب برعهده دارند، اما تلاش ميكنيم در تهيه ليست انتخاباتي نظر آقايان خاتمي، هاشمي رفسنجاني، ناطق نوري، عارف و ساير نيروهاي موثر اصلاحطلب را تامين كنيم، اما اينكه محور ليست شخص خاصي باشد اينطور نيست. ليست ائتلافي حول محورها و ضوابط اصلاحطلبي تهيه خواهد شد. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اصلاحطلبان با ناطق نوري براي تهيه ليست خود مشورت كردهاند يا خير بيان كرد: با آقاي ناطق هم مثل بسياري از شخصيتهاي معتدل اجتماعي و سياسي ملاقاتهايي صورت گرفته و در آينده هم انجام خواهد شد. البته اين ملاقاتها به صورت حزبي و گروهي نبوده و به قول خود آقاي ناطق، طلبگي بوده است. درباره سرليستي اصلاحطلبان هم الان زود است كه بخواهيم صحبت كنيم و بايد تا سال آينده صبر كنيم تا اوضاع عمومي و شرايط را بسنجيم و پس از آن تصميمگيري كنيم. رهامي با بيان اينكه كميته انتخابات شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات همانطور كه در انتخابات سال 92 فعاليت داشت عمل خواهد كرد، يادآور شد: از عيد امسال اين كميته وجود داشت و با اضافه شدن ساير دبيران كل و تصويب آييننامه جديد از ساير تشكلهاي خارج از احزاب 18 گانه نيز استفاده خواهد شد اين كميته فعاليت خود را انجام ميدهد. كميته انتخابات به عاليترين شوراي سياستگذاري انتخابات در مجموعه اصلاحطلبان تبديل شده و جلسات مستمري دارد كه ماموريت آن سياستگذاري در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري است. وي در ادامه بيان كرد: سياستگذاريها شامل سياستگذاري انتخاباتي، تبليغاتي، تهيه ليستها، فراهم كردن و ارايه زمينه ليستهاي انتخاباتي و در صورت حكميت در مواردي است كه امكان دارد با چالش تعدد كانديدا مواجه شويم. بعد از آن نيز پيگيري مسائل صلاحيتها، حضور در انتخابات بر عهده كميته انتخابات خواهد بود. تلاش داريم همان مدل سال 92 را كه در انتخابات شوراي شهر و رياستجمهوري انجام داديم، پياده كنيم. در آن سال با مديريت آقايان خاتمي، هاشمي و عارف توانستيم همه گروهها را پاي يك ليست جمع كنيم و اين كار را براي آينده هم انجام خواهيم داد. دبير كميته انتخابات شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات اضافه كرد: البته اين اتفاقات بستگي به اين دارد كه اول بتوانيم اشخاص و احزاب اصلاحطلب را به صورت موتلف در بياوريم و نكته دوم به ساير عوامل مثل نحوه عملكرد شوراي نگهبان، هياتهاي اجرايي و فضاي عمومي كشور بازميگردد كه خارج از اختيار مااست. من اميدوارم كه با تمهيدات مسوولان به خصوص مقام معظم رهبري درباره فراهم كردن شرايط حماسه سياسي و حقالناس بودن راي مردم و توجه به شرايط كلي منطقه بتوانيم با درك مخاطراتي كه كشور را تهديد ميكند به ائتلاف برسيم و مردم را حول صندوقهاي راي جمع كنيم. دبير انجمن اسلامي مدرسين دانشگاهها همچنين درباره فعاليت اين تشكل گفت: انجمن اسلامي مدرسين دانشگاهها يكي از گروههاي 18گانه اصلاحطلب است كه تاكنون نقش خوبي بازي كرده است. الان هم تلاش ميكنيم با توجه به نقش دانشگاهيان و اساتيد خبره كه از جايگاه كاريزماتيك برخوردار هستند، بتوانيم زمينه حضور مردم پاي صندوقهاي راي و حمايت از ليست ائتلافي اصلاحطلبان را فراهم كنيم.
برش
مسووليت تهيه و اعلام ليست انتخاباتي را احزاب اصلاحطلب برعهده دارند، اما تلاش ميكنيم در تهيه ليست انتخاباتي نظر آقايان خاتمي، هاشمي رفسنجاني، ناطق نوري، عارف و ساير نيروهاي موثر اصلاحطلب را تامين كنيم