بيم بحران در مسائل اقتصادي و اجتماعي
برخي كه با سعي و خطا مدير و ژنرال نام گرفتند، بر عدم تجربه جوانان خرده ميگيرند
موسوي با اشاره به اينكه برخي با سعي و خطا مديريت كرده و مدير و ژنرال نام گرفتند امروز بر عدم تجربه جوانان خرده ميگيرند، يادآور شد: سوال اين است آيا اصولا عرصهاي براي جوانان گشودهايد كه آنان صاحب تجربه شوند؟ وقت آن رسيده كه به جوانان اعتماد كرد، چراكه تعلل بيش از اين نه جايز بوده و نه شايسته اين كشور و نه با فرآيند توسعه ملي همخواني دارد.
وي افزود: شايد براي بسياري هنوز دست كشيدن از مسووليتها و خدمت كردنها سخت است اما اگر خواهان توسعه و پيشرفت كشور هستيم بايد حضور نسل جوان در عرصه مديريتي كشور
را بپذيريم.
دولت بايد شجاعت لازم در به كارگيري جوانان نخبه را در لايه مديريتي كشور داشته باشد
نماينده مردم تهران در مجلس دهم، ادامه داد: دولت در اين زمينه وظيفه سنگيني دارد، چراكه جامعه جوان و حامي دولت به حق منتظر اقدامات جدي در ورود جوانان به عرصه مديريتي كشور هستند. وي تصريح كرد: دولت بايد شجاعت لازم مبني بر به كارگيري جوانان نخبه و متخصص و همراه و همسو با سياستهاي خود در لايه مديريتي كشور را داشته باشد و با اقدامات عملي نشان دهد كه بر آنچه با جوانان عهد كرده، پايبند است.
دغدغه جوانان، وضعيت دانشگاهها است
موسوي با اشاره به اينكه از ديگر خواستگاهها و دغدغه جوانان، وضعيت دانشگاهها است، افزود: تاكيد بر توسعه كمي و اهميت بيش از حد به معيارهاي هزينهاي جز پولي ساختن آموزش عالي و افت وضعيت علمي دستاورد ديگري ندارد. كار به جايي رسيده كه امروز متاسفانه شاهد آن هستيم كه طبقه محروم به دليل هزينههاي بالاي تحصيل، آنچه كه از سبد خانواده خود حذف ميكنند، تحصيل و آموزش است. وي ادامه داد: تناسبسازي اصولي اين موضوع از طريق افزايش سهم دورههاي تحصيلي رايگان در دانشگاههاي دولتي كشور و توجه به معيارهاي كيفي ميتواند كارگشا باشد، وگرنه طي دهههاي آتي شاهد افزايش بيسوادي و كم دانشي در جامعه خواهيم بود.
شرط اساسي براي عبور از بحرانها و ابرچالشهاي اقتصادي و اجتماعي ايران، وفاق ملي است
اين نماينده مردم در مجلس دهم، با بيان اينكه قطعا براي كشوري كه در منطقه سرآمد مردمسالاري ديني است، پوياسازي محيط دانشگاهها چه از نظر علمي و چه از نظر محيط گفتماني بسيار حايز اهميت است، يادآور شد: فراهمسازي محيطي شاداب و گفتمان محور براي دانشجويان و تشكلهاي مختلف دانشجويي ضرورتي انكارناپذير است تا فرآيند ضروري و حياتي گفتمانسازي از دوران دانشجويي نهادينه شود. وي با اشاره به اينكه شرط اساسي براي عبور از بحرانها و ابرچالشهاي اقتصادي و اجتماعي ايران، وفاق ملي است، افزود: براي پيمودن راه توسعه پايدار، درك مشترك همه جريانهاي فكري و اجتماعي از ضرورت وفاق ملي و طي كردن مسير توسعه بسيار حياتي است و در اين راستا جريانهاي اصلي كشور بايد ضمن دوري از مسائل فرعي و حاشيهاي بر مسائل اصلي كشور تمركز كنند تا با عزم و وفاق ملي قادر به تدوين يك گفتمان مشترك توسعه گرا باشيم.
نقش دولت در توسعه كشور و نهادينه كردن گفتمان توسعهگرا بسيار پر اهميت است
موسوي با تاكيد بر اينكه قطعا نقش دولت در توسعه كشور و نهادينه كردن گفتمان توسعه گرا بسيار پر اهميت است، ادامه داد: عمل به اين نقش مهم، بدون اصلاحات گسترده در دستگاههاي دولتي ميسر نيست و لازم است در وهله اول موجبات تعالي، بالندگي و پويايي دستگاههاي اداري فراهم آيد و نخستين گام در اينباره معرفي كابينهاي كارآمد و پويا است.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس، با بيان اينكه مجلس شوراي اسلامي در پيشبرد مسير توسعه همواره كنار دولت بوده و مسير را براي حصول اهداف هموار ميكند، تصريح كرد: علاوه بر سلامت مالي، سياسي و تخصصگرايي، شرايط سني اعضاي هيات دولت نيز بايد چنان باشد كه وزرا شجاعت لازم براي تحول و بالندگي سازماني را دارا باشند و قادر باشند با نشاط و بهرهبرداري از روشهاي نوين علمي و مديريتي و بهصورت برنامهمحور وزارتخانه متبوع خود را سرآمد سازند.