• ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 4026 -
  • ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ بهمن

ژن‌هاي بد را چگونه كنترل كنيم؟

با اطمينان مي‌توان گفت خاستگاه همه بيماري‌ها ژنتيك است. ژن‌ها در حكم كدهايي براي تمامي چيزهاي خوب و بد در بدن ما هستند. اگر ژن‌ها نبودند نه سرطان بود نه مشكلاتي نظير چاقي و ديابت و بيماري‌هاي قلبي و عروقي و ده‌ها مشكل فيزيولوژيك ديگري كه بشر با آن‌ها دست و پنجه نرم مي‌كند. در واقع ژن‌ها همچون بذرها هستند. بذرها تبديل به گياه نخواهند شد مگر آنكه در معرض خاك غني، آب و نور خورشيد قرار بگيرند. ژن‌ها هم فعال نخواهند شد مگر آنكه عوامل محيطي مناسب براي‌شان فراهم شود. در بدن ما، تغذيه يك عامل محيطي است كه فعال شدن يا نشدن ژن‌ها را تعيين مي‌كند. ژن‌هايي كه منجر به سرطان مي‌شوند، عميقا تحت تاثير مصرف پروتيين هستند. ژن‌هاي بد را مي‌توان با افزايش يا كاهش ميزان مصرف پروتيين حيواني فعال يا غيرفعال كرد. بنابراين كنترل ميزان پروتيين حيواني در تغذيه با نظارت متخصصين تغذيه، يكي از راه‌هاي
كاهش شانس ابتلاي ما به انواع سرطان‌ها است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون