• ۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 5015 -
  • ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور

پيشخوان

مقدمه بازگشايي مراكز آموزشي رسيدن به حدنصاب واكسيناسيون است

رييس‌جمهوري پيش از ظهر چهارشنبه در جلسه هيات دولت با اشاره به پيشنهاد تخصيص زمين ساخت ۵ هزار واحد مسكوني براي خانواده ايثارگران، گفت: اين پيشنهاد را به فال نيك مي‌گيريم و خيلي مناسب است كه نهضت مسكن‌سازي در دولت سيزدهم با ساخت مسكن براي ايثارگران و خانواده‌هاي معظم شهدا و جانبازان آغاز شود. به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني رياست‌جمهوري، ابراهيم رييسي افزايش آمار واكسيناسيون برابر بيماري كرونا را قابل تقدير اما ناكافي عنوان كرد و اظهار داشت: يكي از مقدمات ضروري براي رونق كسب و كارها و بازگشايي مدارس و مراكز علمي و دانشگاهي، رسيدن به حدنصاب واكسيناسيون عمومي است. او تاكيد كرد: مراكز واكسيناسيون به همت وزارت بهداشت و همكاري نهادهاي ذيربط ۲ تا ۳ برابر شده است. اميدواريم با تامين واكسن‌هاي مورد نياز از محل واردات و توليدات داخلي هر چه سريع‌تر امكان بازگشايي مراكز آموزشي فراهم شود و اگر رسيدن به حدنصاب لازم با تاخير انجام شود، بازگشايي مراكز آموزشي نيز با تاخير انجام خواهد شد. رييسي در پايان ارتقاي سطح تعاملات و افزايش تبادلات با كشورهاي همسايه را جزو اولويت‌هاي دولت سيزدهم برشمرد و گفت: فعال‌ترين ديپلماسي دولت بايد با همسايگان جريان داشته باشد و بايد همه تلاش خود را براي افزايش تجارت و همكاري اقتصادي با همسايگان به كار بگيريم چرا كه زمينه‌هاي مناسبي نيز براي تقويت اين مناسبات و افزايش سهم ايران از تبادلات منطقه‌اي وجود دارد.

 

بازديد رييس قوه قضاييه از مجتمع قضايي قدس تهران

رييس قوه قضاييه صبح ديروز با حضور در مجتمع قضايي قدس در منطقه جنت‌آباد تهران، از بخش‌هاي مختلف اين واحد قضايي بازديد و با تعدادي از مراجعين به‌صورت چهره‌به‌چهره گفت‌وگو كرد. به گزارش مركز رسانه قوه قضاييه، غلامحسين محسني‌اژه‌اي در جريان اين بازديد دو ساعته كه صارمي رييس حوزه رياست قوه قضاييه، حشمتي رييس كل دادگستري استان تهران و علي القاصي‌مهر دادستان پايتخت او را همراهي مي‌كردند، با حضور در شعب ويژه حل اختلاف و بررسي كارشناسي روند رسيدگي به يكي از پرونده‌ها، نظر طرفين دعوا، وكلا، قاضي و رييس شعبه را درباره محل استقرار شورا‌هاي حل اختلاف جويا شد و در يك جلسه رسيدگي حاضر شد. رييس قوه قضاييه با اشاره به نظرات رييس شعبه و طرفين دعوا با حضور شعب حل اختلاف در داگستري‌ها و دادسرا‌ها متذكر شد: دستگاه قضا تلاش مي‌كند كه ارايه خدمات قضايي از نظر سهولت و سرعت دسترسي و همچنين هزينه اين خدمات، به نفع ارباب رجوع باشد. رييس قوه قضاييه بر لزوم پايش زندان‌ها و رسيدگي به وضعيت زندانيان بعد از محكوميت نيز تأكيد كرد و از دادستان و قضات خواست كه وضعيت زندانيان را به صورت مستمر مورد پايش و ارزيابي قرار دهند تا كساني كه امكان استفاده از ارفاقات قانوني همچون آزادي مشروط و مرخصي دارند، بي‌دليل در زندان نمانند. او همچنين در واكنش به گلايه يكي از مراجعين درباره هزينه‌هاي كارشناسي اظهار داشت: هزينه كارشناسي داراي تعرفه مشخصي است كه البته ما هم به عنوان قوه قضاييه معتقديم زياد است و گلايه مردم بحق است و بايد با كمك مجلس شوراي اسلامي اصلاح شود. او در عين حال از «احصاي ضرورت كارشناسي‌ها توسط قضات»، «نظارت بر روند كارشناسي‌ها» و «اتقان نظرات كارشناسي براي جلوگيري از اعتراضات و كارشناسي‌هاي مكرّر» به عنوان اقدامات مهم در كاهش هزينه‌هاي كارشناسي ياد كرد. او گفت: كسي آسيبي ديده و به عدليه مي‌آيد، به دنبال ملجا مي‌گردد و مي‌خواهد هم كارش سريع انجام شود، هم درست تشخيص داده شود كه موضوع چيست و از طرفي هم به دليل آنكه متالم است، نيازمند برخورد محبت‌آميز است. رييس قوه قضاييه در بخش ديگري از بازديد خود خطاب به قضات تاكيد كرد: در روند بازرسي از متهمان، بايد حريم شخصي و خصوصي افراد حفظ و رعايت شود.


انتظار مردم عملي شدن وعده‌هاست

وزير كشور دومين مساله براي افزايش اعتماد اجتماعي را رسيدگي به مشكلات مردم و خواسته آنها عنوان كرد و افزود: مردم مطالباتي دارند و بايد به اين مطالبات پاسخ داده شود. مردم انتظار ندارند كه معجزه شود، اما انتظار دارند اگر وعده‌اي داده شد، آن وعده در زمان خودش محقق شود. به گزارش ايلنا، احمد وحيدي با تاكيد براينكه مردم ايران، ملت بزرگي هستند و انتظارات فوق‌العاده‌اي ندارند، گفت: اگر ما به وعده‌هايي كه مي‌دهيم عمل كنيم و به تعبير رهبر معظم انقلاب اگر هم در مساله‌اي اشتباهي كرديم، اعلام كنيم اشتباه كرديم و عذرخواهي كنيم، مردم حتما اعتماد خواهند كرد. او عمل به موقع به تعهدات و پذيرش مسووليت ازسوي مسوولان را پايه اساسي سرمايه اجتماعي خواند و افزود: اين سرمايه اجتماعي يك ركن مهم قدرت ملي و قدرت ملي اساس بقاي كشور و جامعه است. وحيدي با تاكيد بر لزوم استفاده از جوانان در انتخاب مديران گفت: نخستين معيار من براي انتخاب مديران، استانداران و فرمانداران، شايستگي، توانمندي و كفايت فرد مورد نظر براي اداره آن مجموعه است.

 

تاكيد معاون رييس‌جمهوري بر تلاش شبانه‌روزي دولت براي حل مشكلات

معاون پارلماني رييس‌جمهور در مراسمي كه به مناسب شهداي هشتم شهريور برگزار شد، گفت: دولت مردمي حجت‌الاسلام سيد ابراهيم رييسي با بسيج تمامي نيرو‌هاي انقلاب به دنبال ساختن كشور و احياي اعتماد مردم است، تعامل خوب بين مجلس و دولت موجب ايجاد تحول در تمام حوزه‌ها خواهد شد. سيدمحمد حسيني در بخشي از سخنانش گفت: «حجت‌الاسلام رييسي، وزيران و مجموع معاونان دولت شبانه‌روز در تلاش هستند كه هرچه سريعتر مشكلاتي كه براي مردم ايجاد شده را برطرف كنند و در اين مسير تلاش مي‌كند هرچه سريعتر به اين مهم دست پيدا كنند. بازديد سرزده وزرا و مسوولان دولت از نهاد‌هاي مختلف و گفت‌وگوي صميمي و رودررو با مردم نشان‌دهنده اين است كه دولت براي حل مشكلات دقيقه‌اي وقت تلف نمي‌كند.»

 

نشست هيات رييسه مجلس خبرگان امروز برگزار مي‌شود

سخنگوي هيات رييسه مجلس خبرگان رهبري گفت: هشتمين جلسه مشترك هيات‌رييسه و كميسيون‌ها در دوره پنجم صبح روز پنجشنبه در تهران برگزار مي‌شود. به گزارش صداوسيما، سيداحمد خاتمي با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۵ آيين‌نامه داخلي مجلس خبرگان رهبري افزود: طبق اين قانون، هيات‌رييسه موظف است در فاصله 2 اجلاس عادي يك جلسه مشترك برگزار كند. او تصريح كرد: در اين جلسه 5 نفر از اعضا به تشخيص هيات‌رييسه، روساي كميسيون‌ها و يك نفر به انتخاب هر كميسيون جهت بررسي اهم مسائل خبرگان شركت مي‌كنند. خاتمي گفت: همچنين در اين جلسه علاوه بر مسائل خبرگان و گزارش كميسيون‌ها، نحوه تعامل خبرگان با دولت مورد بررسي قرار خواهد گرفت. سخنگوي هيات‌رييسه مجلس خبرگان ادامه داد: با توجه به اينكه رييس‌جمهوري، عضو هيات‌رييسه مجلس خبرگان رهبري است، در اين جلسه شركت مي‌كند و اعضاي مجلس خبرگان نظرات و پيشنهادات خود را مطرح خواهند كرد. خاتمي ابراز اميدواري كرد: از آنجا كه اعضاي مجلس خبرگان رهبري در متن مردم هستند و مسائل مردم به آنها منتقل مي‌شود اميد مي‌رود اين جلسه نافع باشد.

 

تعيين‌تكليف تركيب اعضاي كميسيون ويژه بررسي طرح صيانت

نايب‌رييس كميسيون فرهنگي مجلس در رابطه با «بررسي طرح حمايت از حقوق كاربران و خدمات پايه كاربردي فضاي مجازي در مجلس يازدهم» گفت: تكليف كميسيون ويژه و مشترك براي بررسي اين طرح، مشخص شده است و براي هر كدام از كميسيون‌هاي تخصصي و اعضاي هيات‌رييسه سهميه‌اي براي حضور در كميسيون در نظر گرفته‌ايم، مثلا نمايندگاني از كميسيون صنايع و معادن و كميسيون آموزش و تحقيقات و كميسيون اجتماعي و كميسيون امنيت ملي حضور دارند. به گزارش خبرگزاري برنا، غلامرضا منتظري در ادامه بيان كرد: اعضاي اين كميسيون ويژه كمتر از ۲۴ نفر نيستند كه به ياري خداوند بعد از شروع به كار مجلس پس از تعطيلات يك هفته‌اي فعاليت‌شان آغاز مي‌شود و از ظرفيت نيروهاي تخصصي و منتقدان و حتي آنهايي كه نظر مخالف دارند، دعوت به عمل مي‌آيد تا نظرات كارشناسي شده خود را ارايه دهند. نايب‌رييس كميسيون فرهنگي مطرح كرد: با توجه به حساسيتي كه مردم نسبت به اين طرح پيدا كرده‌اند تصميم گرفته‌ايم تا براي آسودگي خاطر مردم كار رسانه‌اي قوي شكل بدهيم و مردم در جريان آخرين تصميمات جلسات قرار بگيرند. منتظري در پاسخ به اين سوال كه آيا قرار است در خصوص اين طرح بازنگري صورت بگيرد، اظهار كرد: نكته اساسي كه خيلي به آن توجه نشده اين است كه در مجلس قانوني مصوب نشده كه اين همه حرف و حديث در مورد آن مطرح شده است، در مجلس مقرر كرديم كه پيش‌نويس اين طرح در دولت مورد بررسي قرار بگيرد و همچنين در صحن علني و در كميسيون مشترك اين پيش‌نويس مورد بررسي فراواني قرار مي‌گيرد و قطع به يقين ما شاهد تغييراتي در اين پيش‌نويس هستيم.

 

محاكمه مهره‌هاي يك شبكه بين‌المللي قاچاق مواد مخدر 

جلسه محاكمه مهره‌هاي يك شبكه بين‌المللي قاچاق مواد مخدر در سوئد به نام‌هاي «استفان كوين گيلبرت» و «سيمون كاسپر براون» به اتهام حمل مواد مخدر، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به رياست قاضي صلواتي برگزار شد. به گزارش مركز رسانه قوه قضاييه، بنا بر كيفرخواست اين دو مهره شبكه بين‌المللي قاچاق مواد مخدر در سوئد، استفان كوين گيلبرت متهم به حمل ۹ كيلو و ۸۰۰ گرم شيره ترياك و سيمون كاسپربراون متهم به حمل ۲۱ هزار قرص ترامادول هستند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون