• 1405 جمعه 1 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5061 -
  • 1400 دوشنبه 10 آبان

رييس قوه قضاييه روساي جديد سازمان بازرسي و سازمان قضايي نيروهاي مسلح را منصوب كرد

خداييان جانشين درويشيان شد، پورخاقان جانشين بهرامي

غلامحسين محسني‌اژه‌اي از زمان انتصاب به عنوان رييس قوه قضاييه نشان داده كه چندان اهل مديريت اتوبوسي نيست. نكته‌اي كه به‌ روشني در انتصابات او قابل رويت است و بر اين اساس، او علاوه بر اينكه روندي آرام را براي انتصاب چهره‌هاي موردنظر در سمت‌هاي مختلف در نظر گرفته، تا اينجا بيشتر به جابه‌جايي نيروها از يك جايگاه به جايگاهي ديگر اقدام كرده تا به‌كارگيري چهره‌هاي جديد و بركناري گزينه‌هاي قبلي. محسني‌اژه‌اي كه تقريبا اغلب اركان مديريتي دوران ابراهيم رييسي را حفظ كرده، روز گذشته در حكمي ذبيح‌الله خداييان را به عنوان رييس جديد سازمان بازرسي كل‌ كشور منصوب كرد تا به‌ جاي حسين درويشيان مشغول به ‌كار شود. آن ‌هم در حالي كه خداييان تا پيش از اين رياست سازمان ثبت اسناد و املاك كشور را برعهده داشت و چندي قبل با حكمي ديگر از سوي محسني‌اژه‌اي به عنوان سخنگوي دستگاه قضايي نيز منصوب شده بود. جايگاهي كه پس از انتصاب غلامحسين اسماعيلي به رياست دفتر رييس‌جمهوري در دولت سيزدهم، براي مدتي خالي مانده بود. رييس قوه قضاييه روز گذشته همچنين احمدرضا پورخاقان‌شاهرضايي را به رياست سازمان قضايي نيروهاي مسلح منصوب كرد. اين در حالي است كه از ارديبهشت‌ماه 95 تاكنون اين جايگاه در اختيار شكرالله بهرامي بود.
همزمان با اين انتصابات رييس قوه قضاييه، 5 تحول مديريتي نيز در سازمان زندان‌ها ازجمله سازمان‌هاي زيرمجموعه قوه قضاييه رقم خورد. بر اين اساس با احكام محمدمهدي حاج‌محمدي، بهرام اكبرپورگنجه به عنوان مديركل دفتر آموزش و پژوهش، حميدرضا سليماني‌فارساني به عنوان مديركل برنامه‌ريزي، اشتغال و حرفه‌آموزي، مسعود داني‌خوراسگاني به عنوان مديركل دفتر اقدامات حمايتي و مراقبت‌ها بعد از خروج، سعيد شاكر به عنوان مديركل دفتر برنامه‌ريزي، نوسازي و تحول اداري و ناصر سليماني نيز به عنوان مديركل دفتر بهداشت و درمان سازمان زندان‌ها منصوب شدند.

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران