• ۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 5196 -
  • ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت

ويژه

افتتاح 110 پروژه فرهنگي و مذهبي بركت در مناطق محروم كشور

 ايجاد 350 هزار شغل در سال 1401 توسط ستاد اجرايي فرمان امام 

١١٠ طرح فرهنگي و مذهبي بركت با سرمايه‌گذاري 200 ميليارد توماني در سراسر كشور به بهره‌برداري رسيد.  صبح ديروز در مراسمي با حضور سرپرست ستاد اجرايي فرمان امام، امام جمعه موقت تهران، مديرعامل بنياد بركت و جمعي از معاونان و مديران ارشد ستاد اجرايي، آيين بهره‌برداري از 110 طرح فرهنگي و مذهبي بركت به بهره‌برداري رسيد. سرپرست ستاد اجرايي فرمان امام در اين مراسم گفت: امروز ١١٠ پروژه شامل مسجد، مركز فرهنگي، حوزه علميه، خانه عالم و حسينيه كه توسط بنياد بركت ستاد اجرايي فرمان امام ساخته شده، به بهره‌برداري مي‌رسد. عارف نوروزي با بيان اينكه ساخت اين پروژه‌ها با مشاركت مردم بوده، افزود: در مجموع ٢٠٠ ميليارد تومان براي ساخت اين پروژه‌ها كه اغلب در مناطق كم‌برخوردار هم انجام شده سرمايه‌گذاري صورت گرفته است. وي هدف اصلي ستاد اجرايي فرمان امام را توانمندسازي اقتصادي، اشتغال‌آفريني و توليد خواند و افزود: ٢۴٠ هزار شغل در سال ١۴٠٠ توسط بنياد بركت ايجاد كرديم كه اين عدد در سال ١۴٠١ به ٣٠٠ هزار شغل خواهد رسيد و براي اين كار ١٠ هزار ميليارد تومان از منابع ستاد اجرايي فرمان امام تخصيص خواهد يافت. نوروزي افزود: هدف‌گيري ستاد براي ايجاد 350 هزار شغل در سال 1401 توسط بنياد بركت و ساير زيرمجموعه‌هاست. سرپرست ستاد اجرايي با اشاره به نام‌گذاري سال 1401 افزود: ستاد اجرايي فرمان امام در حوزه فعاليت دانش‌بنيان همواره يكي از تشكيلات پيشرو بوده و درحال حاضر۴٠٠ بنگاه دانش‌بنيان در كشور داريم و قصد داريم فعاليت در اين حوزه را امسال 4 برابر افزايش دهيم. وي افزود: امسال ٧ هزار ميليارد تومان را به حوزه دانش‌بنيان اختصاص داده‌ايم. آيت‌الله صديقي امام جمعه‌ موقت تهران نيز در اين مراسم اظهار كرد: خداوند به اقدامات اين ستاد انقلابي و جهادي بركت دهد كه در تمام زمينه‌ها مشغول فعاليت و خدمت به مردم هستيد. امام جمعه موقت تهران ادامه داد: اولويت‌بندي امور به بانك اطلاعاتي نياز دارد كه همه نقاط را بشناسيد و نخبگان آن مناطق را پيدا كنيد و از طريق ارتباط با آنها بدانيد نيازها و اولويت‌هاي آن استان يا روستا چه چيزهايي هستند. در ادامه اين مراسم از طريق ارتباط ويديوكنفرانسي با استان‌هاي خوزستان، گيلان و ايلام چند پروژه مذهبي و فرهنگي به بهره‌برداري رسيد.


رييس اسبق رگولاتوري از دلايل ضروري براي افزايش تعرفه‌هاي اينترنت مي‌گويد

در حالي كه توافق عمومي بر اين است كه عدد هزينه اينترنت در سبد خانوار با توجه به استفاده گسترده از آن و در مقايسه با ساير هزينه‌هاي زندگي بسيار كوچك است، اما همچنان از سوي مردم واكنشي عمومي در مقابل افزايش تعرفه‌ها احساس مي‌شود. در گزارش پيش رو ابعاد مختلف و چرايي اين موضوع از ديدگاه محمد كرم‌پور، رييس اسبق سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مورد بررسي قرار مي‌گيرد. از ديدگاه وي افزايش تعرفه نه تنها منطقي بلكه ضروري است. اما با اين حال مي‌توان نشان داد چرا افزايش تعرفه از ديدگاه مردم واكنش برانگيز است و راهكار آن چه بايد باشد.
  عدم تمايل مشتركان براي استفاده از اينترنت ثابت
رييس اسبق سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي يكي از دلايل حساسيت مشتركان به تغيير تعرفه‌ها را جاي خالي اينترنت ثابت در زندگي روزمره آنها مي‌داند و مي‌گويد: در حال حاضر در كشور تعداد مشتركان اينترنت ثابت در حدود ۱۲ ميليون نفر است كه در مقايسه با تعداد مشتركان اينترنت موبايل بسيار كمتر است. وي دليل عدم تمايل مردم به استفاده از اينترنت ثابت را به عملكرد سياستگذاران، اپراتورها و مردم مربوط مي‌داند و مي‌افزايد: اگر الگوي رفتاري مردم مانند ساير كشورها به گونه‌اي باشد كه در خانه و در محل كار از اينترنت ثابت استفاده كنند و وقتي خارج از اين محيط‌ها هستند از اينترنت موبايل استفاده كنند، در نتيجه ميزان مصرف اينترنت موبايل افراد به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يافت و بنابراين افزايش تعرفه‌ها براي آنها پيامد مالي چنداني نداشت.
  گوشي‌هاي هوشمند و نسل ۴ و ۵ اينترنت
كرم‌پور عامل دومي كه باعث مي‌شود مشتركان بخواهند نسبت به افزايش تعرفه‌ها واكنش نشان دهند را دسترسي آسان به اينترنت معرفي مي‌كند و مي‌گويد: در حال حاضر بسياري از مردم از گوشي‌هاي هوشمند استفاده مي‌كنند كه امكان كار با اپليكيشن‌هاي مختلف را براي آنها فراهم مي‌كند. از طرفي اپراتورها نيز تلاش دارند اينترنتي كه ارايه مي‌كنند به سمت نسل‌هاي بالاتر باشد. در نتيجه اين دو عامل يعني گوشي‌هاي هوشمند و اينترنت نسل بالا مشترك به راحتي مي‌تواند به دانلود و آپلود ويديو، عكس و متن بپردازد. وي مي‌افزايد: اين ميزان از راحتي به ‌طور ناخودآگاه ميزان مصرف مشتركان را افزايش مي‌دهد. نتيجه مستقيم افزايش مصرف، افزايش هزينه خواهد بود. بنابراين وقتي مشتركان عادت به مصرف بالا دارند، نسبت به تغيير قيمت‌ها هم حساس خواهند بود. به عقيده رييس اسبق سازمان رگولاتوري تعرفه‌گذاري آدابي دارد كه اگر آن را به جاي نياوريم تبعاتش گريبان‌گير هر سه گروه رگولاتور، اپراتور و مردم خواهد شد. وي در توضيح اين مطلب مي‌گويد: تعرفه‌گذاري براساس مطالعات صورت گرفته و در يك فرمول‌بندي مشخص تعيين مي‌شود. 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون