سلاحورزي:
هرگز از هيچ رانتي استفاده نكردم و هيچ محكوميتي ندارم
گروه اقتصاد
رييس اتاق بازرگاني ايران اظهار داشت: افرادي علاقه نداشتند كه بنده در كسوت رياست اتاق بازرگاني حضور داشته باشم و سعي كردند چهره سياسي از من بسازند كه خداي نكرده در مقابل نظام و حاكميت بوده باشم. اما ديدند كه اين روشها نخنما هستند و استراتژي را تغيير دادند تا از من چهره فاسدي بسازند.
حسين سلاحورزي در نشست خبري با اشاره به برنامههاي هيات رييسه جديد در جهت بهبود وضعيت اقتصادي مردم اظهار داشت: قبل از انتخابات ٢٨ خرداد ماه اعضاي هياتمديره كه اعلام نامزدي كرده بودند برنامه مدوني با تقسيم كار ملي و همكاري بخش خصوصي و دولت، براي عبور از شرايط اقتصادي فعلي انتشار كرده بودند كه امروز درباره برخي برنامهها كه در چند هفته گذشته اجراي آن در اتاق شروع شده و پيشرفتي در اين زمينهها داشتيم اطلاعرساني ميكنيم. وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در جلسه با بخش خصوصي براي بهبود شرايط اقتصادي گفت: اواخر سال گذشته رهبري در ديداري با كارآفرينان و بخش خصوصي نكات مهمي فرمودند و خلاصه فرمايشات رهبري اين بود كه امروز اصليترين مشكل مردم در معيشت به ايرادي تحت عنوان پايين بودن رشد اقتصادي مربوط ميشود كه سالهاي گذشته نتوانستيم اين نرخ را افزايش دهيم. رهبري در آن جلسه براي برون رفت از اين شرايط نكاتي را فرمودند كه بخشي از آن متوجه بهبود فضاي كسب و كار در فضاي متورم مقررات كسب و كار و ضرورت خصوصيسازي ميشود، از اين رو در اتاق بازرگاني ايران بر آن هستيم كه در راستاي سياستهاي رهبري و در جهت تعامل و همكاري با دولت برنامههايي را به اجرا برسانيم. رييس اتاق بازرگاني درباره برنامههاي در نظر گرفته شده، ادامه داد: هفت برنامه و پروژه جدي را در اتاق شروع كردهايم و بررسيهاي متعددي انجام شده و به اين نتيجه رسيدهايم كه روي رشتههاي داراي ارزش افزوده و رشتههايي كه به افزايش رشد اقتصادي كمك ميكنند، تمركز كنيم. از اين رو ٢٣ رشته اقتصادي در بخشهاي مختلف كه بيشترين سهم را در رشد اقتصادي دارند، انتخاب شده و براي اجراي آنها از كشورهاي شرق آسيا الگوبرداري شده كه دستاوردهايي در بلندمدت و كوتاهمدت خواهند داشت.
نگران جلسه هفته آينده نيستم
رييس اتاق بازرگاني در پاسخ به اينكه جلسه شنبه آينده و ورود هيات نظارت بر موضوع انتخابات هيات رييسه و بداخلاقيهايي در اين يك ماه گذشته ازسوي جرياني دنبال ميشود، تاكيد كرد: انتخابات اتاق بازرگاني تمام شده و سوت پايان انتخابات زده شده است. وي با بيان اينكه از نظر ما انتخابات تمام شده است، تاكيد كرد: در هر انتخاباتي در حوزه سياسي، اجتماعي، فرهنگي و همچنين صنفي و حتي انتخابات اوليا و مربيان رقابتهايي شكل ميگيرد اما از نظر ما ديگر موضوع انتخابات اتاق بازرگاني به پايان رسيده و در اين مدت عدهاي بيتقوايي كردند و براي اعمال فشار و لكهدار كردن چهره بنده به عنوان كانديداي رياست اتاق در اين چند هفته سعي كردند با ترند كردن واژههايي مانند فساد، چهره فاسدي از من نشان دهند اما در محضر شما و خداوند بهطور قاطع ميگويم هرگز از هيچ رانتي استفاده نكردم و هيچ محكوميتي ندارم. سلاحورزي با تاكيد بر اينكه تمام اين موضوعات دروغپردازي عدهاي بوده، گفت: افرادي علاقه نداشتند كه بنده در كسوت رياست اتاق بازرگاني حضور داشته باشم و سعي كردند چهره سياسي از من بسازند كه خداي نكرده در مقابل نظام و حاكميت بوده باشم. اما ديدند كه اين روشها نخنما هستند و استراتژي را تغيير دادند تا از من چهره فاسدي بسازند و در اين پروژه من را خسته و مأيوس كنند اما به صراحت ميگويم تا امروز تحت هيچ شرايطي هيچ محكوميت مالي، اقتصادي و سياسي نداشتم مگر اينكه بعد از اين براي بنده پروندهاي بسازند. وي درباره دخالت حداكثري دولت در تصميمات و برنامههاي اتاق بازرگاني و نگرانيهاي ايجاد شده در اين باره از سوي بخش خصوصي گفت: رهبري به صراحت درباره ضرورت بخش خصوصي فرمايشاتي داشتند و در راستاي جلب اعتماد بخش خصوصي بعيد ميدانم رييسجمهوري به عنوان حافظ بخش خصوصي چنين اجازه را بدهند و درباره دخالت دولت در اتاق بازرگاني نگراني نداريم. رييس اتاق بازرگاني با بيان اينكه امروز مهمترين موضوع معيشت مردم است و اين موضوع بايد در اولويت تمام برنامهها باشد، اظهار داشت: موضوع بهبود معيشت مردم با توليد رقابتپذيري امكان دارد و اين مهم به اجرا نميرسد مگر با مشاركت و حضور بخش خصوصي و در اين صورت است كه شاهد افزايش سرمايهگذاريها و درنهايت افزايش رشد اقتصادي خواهيم بود.
گم شدن ١۵٠٠ ميليارد تومان صحت ندارد
وي همچنين درباره موضوع گم شدن ١۵٠٠ ميليارد تومان در دوره گذشته كه كسوت نايبرييس در اتاق حضور داشت، گفت: اين موضوع هم يك داستانسرايي بود كه عدهاي آن را مطرح كردند و اساسا چنين پروندهاي وجود ندارد. سال گذشته يكي از نشريات اين ادعا را داشت و روش استنتاج اين نشريه اين بود كه به مدل مراجعه و صورت مالي چند شركت را مورد بررسي قرار داده بود و از اين گزارشها به اين نتيجه رسيده بود كه بايد رقمي به اتاق داده شده باشد اما در گزارشهاي اتاق به عدد ديگري رسيده بود و از اين مدعي شد كه اين عدد گم شده است. اما پس از آن، ۴٠ شركت گزارش دادند كه چنين عددي به اتاق داده نشده و پولي گم نشده است و همان نشريه در نهايت گزارش خود را اصلاح كرد و دروغ بزرگي بود كه منتشر شده بود.