عكسنوشت
خبرگزاري ايرنا با انتشار مجموعه عكسي نوشت: «دودي كردن ماهي فرآيندي است كه به منظور پختن، مزهدار كردن و نگهداري طولاني مدت ماهي يا ساير مواد غذايي انجام ميشود. ماهي دودي شده با عطر درخت توسكا از چاشني و مزههاي گيلاني است كه در كنار انواع غذاهاي محلي اين استان سرو ميشود.
فرآيند دودي كردن ماهي طي ۱۵ روز و در سه مرحله، پاك كردن شكم ماهي و شستوشو، خواباندن در استخر نمك و در نهايت دودي كردن در انبار دودخانه انجام ميشود. در گذشته گيلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتي داشت كه اكنون تعداد اين انبارها كاهش يافته است».