• 1405 دوشنبه 4 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5872 -
  • 1403 شنبه 14 مهر

الا ان نصرالله قريب! (۲) وعد صادق ۲

رفتار ايران در پذيرش پيشنهاد منطقي و موجه و انسان‌دوستانه بوده است. برخي دولت پزشكيان را در اين باره نقد و شماتت مي‌كردند كه مثلا چرا زودتر انتقام نگرفته است. آنان مي‌دانند كه رييس‌جمهور در موقعيت فرماندهي كل قوا و اتخاذ تصميم نظامي نيست. از طرفي مي‌بايست پيمان دشمنان را شماتت كنند. عمليات وعد صادق ۲ در واقع دوگانه‌سازي ديپلماسي و ميدان را از بنياد برانداخت! نشان داد كه در دولت وفاق بين ديپلماسي و وفاق هماهنگي و بلكه يگانگي حاكم است. مي‌گويند نيزه آشيل سردار يوناني اين ويژگي را داشت كه زخمي كه مي‌زد با مماس كردن همان سرنيزه بر زخم التيام پيدا مي‌كرد. به بهانه‌هاي واهي كوشيدند، دولت پزشكيان را در برابر ميدان قرار دهند. جامعه را دو قطبي كنند. فضاي وفاق ملي را برهم بزنند. چنان بساط با وعد صادق ۲ برچيده شد.
چهارم: در موقعيت و فضاي جديدي كه با عمليات وعد صادق ۲ در منطقه اتفاق افتاد، ارتش اسراييل در سحرگاه روز چهارشنبه ۱۱ مهر ماه كوشيد با استفاده از نيروهاي نخبه نظامي و كماندو ازجمله واحد ايغوز وارد خاك لبنان شود. پيروزي به دست بياورد. عناصر حزب‌الله را به قتل برساند. اسير بگيرد تا بتواند آب رفته را به جوي بازگرداند و فضاي تبليغاتي جديدي بعد از شكست وعد صادق ۲ سامان دهد. نفوذ و حضور نيروهاي ويژه ارتش اسراييل در زير چشمان هوشمند رزمندگان حزب‌الله بود. در موقعيت مناسب از فاصله صفر مجاهدان حزب‌الله با نيروهاي ويژه اسراييلي در مارون الراس و يارون و كفر كلا و عديسه در جنوب لبنان درگير شدند. به روايت ارتش اسراييل ۸ نفر از آنان كشته شدند. ۷ نفر زخمي كه ۳ نفر در موقعيت خطيرند. فيلمي كه حزب‌الله از فرود هلي‌كوپتر‌ها و انتقال زخمي‌ها يا اجساد منتشر كرده است، روايت ديگري است. در بيانيه‌هاي حزب‌الله به كشته و زخمي شدن ۸۰ نفر اشاره شده است. نتانياهو به ناگزير براي اين عمليات كه البته سه تانك مركاوا هم توسط حزب‌الله نابود شد، هر مركاوا توسط چهار نفر مديريت و رانندگي مي‌شود، بيانيه داد. در بيانيه‌اش گفت: «ما در اوج جنگ سختي با محور ايران هستيم!» گالانت، وزير جنگ اسراييل هم بيانيه داد و گفت: «سربازان ارتش اسراييل خون خود را در جنگي عادلانه  فدا  مي‌كنند.» 
عمليات وعد صادق ۲ با شعار «لبيك يا رسول‌الله» و عمليات حزب‌الله چند ساعت بعد با «شعار لبيك يا نصرالله» انجام شد. هر دو تبيين وعده قرآني است كه «الا ان نصرالله قريب!» آگاه باشيد، پيروزي از جانب خداوند نزديك است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
دیبا کارت؛ یک سال در مسیر توسعه خدمات اعتباری قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول