• 1405 چهارشنبه 6 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5927 -
  • 1403 دوشنبه 19 آذر

بيم و اميدها در مورد استاديوم پير پايتخت

وضعيت استاديوم آزادي در آستانه پايان آذر و مهلت وعده داده شده براي بهره‌برداري از آن هنوز در هاله‌اي از ابهام است. 
به گزارش روزنامه اعتماد، ديگر كسي دقيق به ياد نمي‌آورد كه چه زماني استاديوم آزادي به بهانه بازسازي تعطيل شد تا با شرايط بهتري در ادامه به كار گرفته شود، ولي به صورت رسمي ابتدا در اوايل قرن جديد شمسي بود كه بخشي از استاديوم آزادي به خاطر بهبود وضعيت سكوها تعطيل شد و بعد در تير 1402 بود كه مقامات اعلام كردند بتن‌ريزي در استاديوم براي بازسازي آغاز شده است. 
در آغاز فصل جديد استاديوم آزادي به صورت كامل از چرخه به كارگيري خارج شد تا عمليات بازسازي بتواند با سرعت بيشتري جلو برود اما طولاني شدن اين فرآيند ترديدها نسبت به توانايي شركت‌هاي درگير را افزايش داد تا جايي كه اعلام شد قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا سپاه ادامه پروژه بازسازي را در دست گرفته است. 
با تغيير دولت، احمد دنيامالي، وزير جديد ورزش و معاونان او در چندين نوبت وعده دادند كه اين استاديوم تا آخر پاييز به بهره‌برداري خواهد رسيد. با اين حال روز گذشته احمد دنيامالي اعلام كرد: «از نظر سازه اصلي به تاريخ مقرر مي‌رسيم و در حال حاضر بخش داخلي و نهايي را انجام مي‌دهيم. از زمستان بازي‌ها در اين مجموعه آغاز مي‌شود.»
تغيير تاريخ «آخر آذر ماه» به زماني نامعلوم در «زمستان» برخي اهالي ورزش را نگران كرد كه مبادا بازگشايي ورزشگاه آزادي همچنان قرار است به تعويق بيفتد، چراكه زمستان بازه‌اي از اول دي تا آخر اسفند را در بر مي‌گيرد.
حال بايد ديد كه شرايط اين استاديوم كه در نبود او رسما فوتبال ايران دچار بحران شده به كجا خواهد رسيد. هر چند برخي اهالي فوتبال همچنان به كارايي و شرايط اين استاديوم در آينده خوش‌بين نيستند. همه اينها درحالي است كه اهالي فوتبال هنوز اميدوارند بتوانند روزهايي كه آزادي مملو از جمعيت مي‌شد و هواداران ورزشگاه را روي سرشان مي‌گذاشتند را دوباره ببينند. روزهايي كه تيم ملي يا دو تيم استقلال و پرسپوليس در حضور صد هزار نفر به مصاف رقبا مي‌رفتند و اين جمعيت لرزه به اندام هر تيمي مي‌انداخت. 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
رونمایی کارت رفاهی «گام» بانک ملی ایران برای اعطای تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان/ تاکید سیفی بر حرکت هدفمند شبکه بانک ملی ایران در مسیر تحقق اهداف و ارتقای عملکرد رزرو هتل در مشهد؛ راهنمای انتخاب بهترین گزینه بر اساس بودجه سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری رقابت فینالیست‌های تورنمنت گیمینگ همراه اول بر سر جایزه میلیاردی دیبا کارت؛ یک سال در مسیر توسعه خدمات اعتباری قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو»