• 1405 يکشنبه 3 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5951 -
  • 1403 دوشنبه 17 دي

سرگرداني هزاران راننده كاميون در مرز‌هاي ايران با تركيه و آذربايجان

نماينده مردم اروميه در مجلس با بيان اينكه رانندگان كاميون‌ها در مرزهاي خروجي ايران با كشور تركيه و آذربايجان مجبور به پرداخت مبالغي تحت عنوان ماليات هستند، خواستار ورود وزراي راه، كشور و وزير امور خارجه براي حل اين موضوع شد. 
به گزارش ايلنا، سلمان ذاكر در تذكر شفاهي خود خطاب به رييس مجلس گفت: مدت ۱۰ روز است كه بيش از هزار كاميون و كشنده‌ها در مرزهاي خروجي ايران از جمله مرزهاي بازرگان، آذربايجان، پلدشت، سرو متوقف شده‌اند. 
نماينده مردم اروميه در مجلس با بيان اينكه تركيه امروز به دليل ماليات بر باك كاميون‌هاي گازوييل و كشنده‌هاي ايراني به ازاي هر ليتر گازوييل ۲۹ لير دريافت مي‌كند، ادامه داد: بر اين اساس رانندگان بايد به ازاي هر ليتر گازوييل ۶۵ هزار تومان به كشور تركيه و همچنين به ازاي هر ۱۰۰ ليتر گازوييل باك كاميون ايراني ۲۰ دلار جريمه به عنوان ماليات به كشور آذربايجان پرداخت كنند.
وي افزود: نتيجه عملكرد مذاكرات و ديپلماسي‌ها با كنسولگري‌ها كجا بايد مشخص شود؟ اكنون شاهديم كه كاميون‌داران بايد۵۰ ميليون تومان از جيب خود براي هزينه دولت‌هاي خارج پرداخت كنند؛ آيا اين انصاف است؟ در شرايطي كه در اين ۱۰ روز هزاران راننده و كاميون‌دار سرگردان، گشنه و تشنه هستند و خانواده‌هاي آنها در مرزهاي ايران و تركيه و آذربايجان نگرانند، مسوولان ما در اين شرايط كجا هستند. 
اين نماينده مردم در مجلس دوازدهم بيان كرد: اين به معناي بي‌توجهي به رانندگان به خاطر تعطيلي ژانويه است كه باعث شده رانندگان در اين شرايط حتي نان، غذا و آب نداشته باشند كه اين امر باعث متوقف شدن و صفر شدن صادرات، خراب شدن اجناس و بار توليدكنندگان و كشاورزان است. اين به معناي كاستن ظرفيت ترانزيتي است. 
ذاكر گفت: در اين شرايط كه آقاي رضا رحماني، استاندار محترم براي حل مشكل تلاش مي‌كنند بايد وزراي راه، كشور و وزير امور خارجه نيز پيگير مسائل به وجود آمده باشند و اين مشكلات كه كشور را متوقف كرده است را نيز برطرف كنند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
دیبا کارت؛ یک سال در مسیر توسعه خدمات اعتباری قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول