مسعود پزشكيان ، رييسجمهور:
بيش از ۹۰درصد كساني كه اعضاي شعام بودند با تفاهمنامه همراهي كردند
رييسجمهوري با تقدير از مساعدتهاي رهبري انقلاب گفت: طي دو ماه آينده كه بايد در جزييات بحث شود، عزيزاني كه براي مذاكره اعزام ميشوند اما به هيچوجه از ارزشها و چارچوبهايي كه رهبر عزيزمان براي ما تعيين كردند، كوتاه نخواهند آمد. مسعود پزشكيان در «همايش سراسري حكمراني همافزا» با اشاره به نهايي شدن تفاهمنامه پايان جنگ ميان امريكا و ايران اظهار كرد: تفاهمنامهاي كه تدوين شده، حاصل ماهها گفتوگو، پيگيريهاي مستمر و ارتباطات مختلف در اين زمينه است و به نظر من، اگر همه آنچه نوشته شده عملياتي شود، سندي افتخارآميز براي كشور است. وي افزود: اجراي كامل اين تفاهمنامه ميتواند بسياري از مشكلات و مسائل كشور را برطرف كند و ما دنياي ديگري را در كشور خودمان و در منطقه خاورميانه خلق خواهيم كرد. اين تفاهمنامه نه تنها براي داخل كشور، بلكه براي كل منطقه و نيروهاي مقاومت افتخاري بزرگ است و جزييات آن نيز انشاءالله در زمان مناسب ارايه خواهد شد. رييسجمهوري تاكيد كرد: بايد از اعضاي تيم مذاكرهكننده، برادرانم آقاي دكتر قاليباف و آقاي دكتر عراقچي كه زحمات زيادي كشيدند و همچنين از شوراي عالي امنيت ملي و همه كساني كه در اين مسير نقشآفريني كردند، تشكر كنم. بيش از ۹۰درصد همه كساني كه در شوراي عالي امنيت ملي بودند، همراهي كردند و بعد از بحث و گفتوگو، همه راي دادند كه اين اقدام بايد انجام شود. البته اختلافنظرهاي جزيي در بخش محدودي وجود داشت كه اكنون وارد جزييات آن نميشويم. پزشكيان گفت: انسجام و وحدتي كه بين نيروهاي مسلح، قوه قضاييه، قوه مقننه و نهايتا قوه مجريه وجود دارد، خود يك انسجام داخلي است و باعث نگراني اسراييل و دارودستهاش است؛ همين الان اگر به سايتهاي اسراييلي يا به خبرگزاريهايي كه چشم ديدن ايران را ندارند، مراجعه كنيد، ميبينيد چقدر از اينكه چنين اتفاقي رخ داده ناراحت هستند؛ معني اين حرف آن است كه ما پيروزيم و انشاءالله پيروز هم خواهيم بود.
از چارچوبهايي كه رهبر انقلاب براي ما تعيين كردند، كوتاه نخواهيم آمد
وي با اشاره به زمان دو ماهه تعيين شده براي مذاكرات درباره جزييات، اظهار كرد: طي دو ماه آينده كه بايد در جزييات بحث شود، عزيزاني كه براي مذاكره اعزام ميشوند، به هيچوجه از ارزشها و چارچوبهايي كه رهبر عزيزمان براي ما تعيين كردند، كوتاه نخواهند آمد. مساعدت و اختياراتي كه رهبر عزيزمان در اين رابطه به شورا و تيم مذاكرهكننده و همچنين به دولت دادند، قابل قدرداني است؛ باوجود همه اين مشكلات و گرفتاريها، اگر مقام ايشان نبودند و همراهي و هدايتهاي ايشان نبود، امكان نداشت ما به اين دستاورد دست پيدا كنيم.
رييسجمهوري تاكيد كرد: الان بايد همه مردم كشور با همديگر دست به دست هم دهيم و آن تابآوري را كه بايد داشته باشيم، در مردم ايجاد كنيم.