• 1405 پنج‌شنبه 12 شهريور
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6371 -
  • 1405 شنبه 27 تير

«اديسه» ركورد نولان را شكست

فيلم «اديسه» با ثبت ۹۹درصد رضايت منتقدان در وب‌سايت راتن توميتوز، به تحسين ‌شده‌ترين اثر كارنامه اين فيلمساز تبديل شد. درباره فيلم تاكنون نزديك به ۶۰ نقد رسمي منتشر شده است. «اديسه» نه‌ تنها از تمام آثار قبلي نولان پيشي گرفته، بلكه در ميان مهم‌ترين فيلم‌هاي سال ۲۰۲۶ نيز بالاترين امتياز را به دست آورده است.
به نقل از دنياي تصوير، فيلم با امتياز ۹۹درصد، از فيلم‌هاي پر سر و صداي امسال مانند «پروژه هيل مري» با ۹۴درصد، «وسواس» با ۹۴درصد و «سه كيسه پر: يك فيلم كارآگاه گوسفندي» با ۹۵درصد نيز پيشي گرفته و حتي از فيلم تحسين ‌شده «گناهكاران» كه سال گذشته امتياز ۹۷درصد را كسب كرده بود، عملكرد بهتري داشته است.
در ميان آثار كريستوفر نولان نيز تاكنون هيچ فيلمي چنين امتيازي نگرفته بود. پس از «اديسه»، «شواليه تاريكي» و «يادگاري» هر دو با ۹۴درصد، «اوپنهايمر» و «دانكرك» با ۹۳درصد، «بي‌خوابي» با ۹۲درصد، «تعقيب» و «شواليه تاريكي برمي‌خيزد» با ۸۷درصد، «بتمن آغاز مي‌كند» با ۸۵درصد، «پرستيژ» با ۷۶درصد، «ميان‌ستاره‌اي» با ۷۳درصد و «تنت» با ۷۰درصد قرار دارند. پيش‌بيني شده كه «اديسه» با فروش افتتاحيه‌اي حدود۲۰۰ ميليون دلار روبه‌رو شود و چنين استقبال كم‌سابقه منتقدان مي‌تواند شانس فيلم  را در فصل  جوايز  بالا  ببرد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون