• 1405 چهارشنبه 11 شهريور
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6374 -
  • 1405 سه‌شنبه 30 تير

پيروزي اخلاق در جام جهاني

شايد امروز قدرت دست يك مشت اپستيني فاسد باشد و بتوانند عده‌اي را در غزه و ميناب به شهادت برسانند، اما بايد بترسند از فردا و فرداهايي كه بخواهد مسلمانان عالم، با اتحاد و همدلي و همبستگي، پوزه آنان را به خاك بمالند.   قهرماني اسپانيا در جام جهاني را بايد پيروزي اخلاق بر ستيزه‌جويي و آدم‌كشي و نسل‌كشي قلمداد كرد.  اينكه بعد از جنگ رمضان، كشوري كه به خاطر طرفداري از ايران، مورد تحريم امريكاست، در دل همان امريكا بتواند با عنوان قهرماني جام جهاني فوتبال، سيلي محكمي به صورت زخمي اين ابرقدرت پنبه‌اي بزند، حرف بزرگي است.
به اهتزاز درآوردن پرچم فلسطين در ورزشگاه امريكا و در مقابل ديدگان جهانيان، به دو كشور ياغي و جنايتكار امريكا و رژيم صهيونيستي اعلام كرد كه بيشتر از اين در جهان، خودتان را خوار و ذليل نكنيد.  اگر اراده الهي بر اين باشد كه در داخل خاك كشور خود، سرافكنده و مأيوس و سرخورده شويد، حتما اين اتفاق مي‌افتد. 
به قدرت دو روزه پوشالي خود ننازيد. از تاريخ عبرت بگيريد كه چگونه ظالمان از اريكه قدرت، به زمين كشيده شده‌اند.  هم‌اكنون كشور اسپانيا در صدر سياست جهاني است. اين كشور مي‌تواند از طريق سازمان ملل، بيشترين تاثير را براي احقاق حقوق مردمان مظلوم جهان ايفا كند. اين كشور مي‌تواند، رژيم جعلي صهيونيستي را كه در دادگاه لاهه به عنوان جنايتكار جنگي محكوم و شناخته شده، به پاي ميز محاكمه بكشاند و بسياري فعاليت‌هاي انساني و بشردوستانه ديگر...!!
مستندساز و منتقد

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون