• 1405 شنبه 2 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3660 -
  • 1395 يکشنبه 9 آبان

فدراسيون ترور شخصيتي و فرهنگي مي‌شود اما باز از كي‌روش حمايت مي‌كند

انفعال فدراسيون در مواقع حساس

امير حاج رضايي كارشناس فوتبال

پيش از هر چيزي بايد بگويم كه من با ادبيات سخيف از سوي هر فردي، به ويژه اينكه گوينده آن سرمربي تيم ملي و آن هم يك مربي شناخته شده بين‌المللي باشد به‌شدت مخالف هستم. بايد از مديران فدراسيون و مدير سازمان تيم‌هاي ملي سوال كرد كه چه عوامل و كمبودهايي باعث شده تا سرمربي تيم ملي معترض شود. در ماه‌هاي گذشته اقداماتي از سوي فدراسيون در زمينه تامين لباس‌هاي جديد و همچنين اختصاص پروازهاي چارتر براي تيم ملي انجام شده ولي بايد ديد كه كمبودها و نارضايتي‌ها چه بوده‌اند كه بار ديگر صداي اعتراض سرمربي بلند شده است.
فدراسيون فوتبال در دوره هشت ساله گذشته و همچنين در طول چند ماهي كه از عمر رياست جديد آن مي‌گذرد، در مواقع حساس منفعلانه عمل كرده است. زماني كه سعودي‌ها با فشار موضع محكمي درباره بازي نكردن در ايران گرفته و از حضور در ايران سرباز زدند، فدراسيون فوتبال موضع منفعلانه گرفت در حالي كه بايد محكم مي‌ايستاديم. فدراسيون فوتبال برابر اعتراضاتي كه در خصوص بازي ايران و كره در تاسوعا انجام مي‌شد، تاكيد مي‌كرد كه اعتراض‌ها خطاب به وزارت ورزش است و نه فدراسيون فوتبال و تلاش داشت خود را كنار بكشد. در روزهاي اخير نيز مشخص نيست كه چرا فدراسيون فوتبال حاضر است توهين‌هاي سرمربي تيم ملي به مديران خود را به جان بپذيرد ولي سكوت كند؟ اين سوال جدي وجود دارد كه چه چيزي اينقدر ارزش دارد كه فدراسيون فوتبال ترور شخصيتي و فرهنگي مي‌شود ولي بازهم از كي روش حمايت مي‌كند؟

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران