امريكا به سختي قهرمان بسكتبال جهان شد
رقابتهاي قهرماني بسكتبال جوانان جهان با قهرماني امريكا به پايان رسيد تا اين تيم از عنوان قهرماني خود در رده زير 19 سال دفاع كند. امريكاييها در اين دوره از مسابقات با پيروزي نزديك و دشوار برابر كرواسي به مقام قهرماني رسيدند. در ديدار پاياني رقابتهاي سال 2015 كه در يونان برگزار شد امريكا با نتيجه 79 بر 71 كرواسي را برد و براي ششمين بار به مقام قهرماني رسيد. اين ديدار در وقت قانوني 67 بر 67 تمام شد. امريكا در اين دوره از مسابقات همانند دوره پيش بدون شكست به مقام قهرماني رسيد. در ديدار ردهبندي نيز تركيه به مصاف يونان ميزبان مسابقات رفت و با نتيجه 80 بر 71 به برتري رسيد و روي سكوي سوم بسكتبال جوانان جهان ايستاد. در ديگر ديدارهاي روز پاياني رقابتها كانادا به مصاف ايتاليا رفت و توانست 77 بر 44 به برتري برسد و در جايگاه پنجم رقابتها قرار بگيرد؛ ايتاليا نيز ششم شد. براي رده هفتمي اسپانيا و استراليا برابر هم صفآرايي كردند كه استرالياييها با نتيجه قاطع 103 بر 72 به برتري رسيدند و هفتم شدند. صربستان در ديداري نزديك 77 بر 76 آرژانتين را برد و نهم شد، مصر با نتيجه 101 بر 88 برابر كره جنوبي به برتري رسيد و يازدهم جهان شد و تيم ملي ايران نيز در نبرد برابر دومينيكن با نتيجه 71 بر 50 تن به شكست داد تا تيم امريكايي سيزدهم و بسكتباليستهاي ايران چهاردهم شوند. دو تيم تونس و چين نيز تيمهاي آخر بودند كه براي رده پانزدهمي مسابقه دادند و چين 80 بر 68 به برتري رسيد.
در پايان رقابتهاي بسكتبال قهرماني جوانان جهان، محمد يوسفوند، كاپيتان تيم ملي بسكتبال جوانان با عملكرد درخشاني كه در اين دوره از مسابقات داشت نام خودش را در بين بهترينهاي دنيا جاي داد. محمد يوسفوند با ميانگين تاثيرگذاري 25 به عنوان موثرترين بازيكن رقابتها نام گرفت. پس از او ايويك زوباچ و ماركو آراپوويچ از كرواسي قرار گرفتند. او همچنين با ميانگين 9/13 ريباند در هر مسابقه بهترين ريباندر جام نام گرفت. پس از كاپيتان تيم ملي ايران، هري گيلز از امريكا و ماركو آراپوويچ از كرواسي بودند. سنتر تيم ملي ايران در توپ ربايي نيز ميانگين 7/2 اقدام در رقابتها را ثبت كرد و پس از يانهائو ژائو از چين دومين بازيكن برتر نام گرفت. يوسفوند همچنين در بين 10 بازيكن برتر رقابتها از نظر امتيازي قرار گرفت. جالن برونسون سنتر تيم ملي امريكا هم به عنوان ارزشمندترين بازيكن اين دوره از مسابقات انتخاب شد. ماركو آراپوويچ از كرواسي، هري گيلز از امريكا، فوركان كوركماز از تركيه، تيلور دورسي و جالن برونسون پنج بازيكن برتر اين دوره از مسابقات نام گرفتند.
عنايت آتشي، پيشكسوت بسكتبال ايران، درباره عملكرد تيم ملي بسكتبال جوانان در مسابقات جهاني، اظهار كرد: بايد واقعيت را بپذيريم. شرايط آمادهسازي تيم ملي جوانان ايران در ابتدا با نابساماني در فدراسيون مواجه شد. پس از كسب سهميه رقابتهاي جهاني، فدراسيون با تغييراتي مواجه شد كه اين موضوع بهطور مستقيم بر كار اين تيم تاثير گذاشت. تورنمنت مجارستان حذف شد و تيم ملي به اردوي تركيه رفت كه مطمئنا سطح كيفي مجارستان را نداشت. شما ديديد كه تيم ملي ما در جريان مسابقات خود گام به گام و بازي به بازي رشد كرد اما در هر صورت ضعفهايي داشتيم كه ديده شد. از طرف ديگر ما در گروه دشواري قرار داشتيم. دو حريف ما به فينال رسيدند. رقابت ما بسيار دشوار بود و در گروهي قرار داشتيم كه در آن رقابت نياز به آمادگي بسيار بالايي داشت. با اين حال ديديد كه جوانان ما گام به گام كار كردند و در نهايت نيز در ميان برترينهاي جهان قرار گرفتند و نشان دادند كه پتانسيل بسكتبال ايران بالاست اما نياز به برنامهريزي مناسب دارد.