زيان انباشته ارزي ايراناير به 700 ميليون دلار رسيد
مديرعامل ايراناير اظهار داشت: در حال حاضر، زيان انباشته ارزي ايراناير ٧٠٠ ميليون دلار است كه بخشي از آن بدهيهاي هواپيماي برجامي بوده كه علت آن نرخ تسعير بوده كه از ٣۵٠٠ تومان به حدود ۵٠ هزار تومان رسيده است.
به گزارش ايلنا، شمسالدين فرزاديپور در حاشيه نمايشگاه حمل و نقل با اشاره به اعمال تحريمهاي جديد اتحاديه اروپا و قطع پروازهاي اروپايي اظهار داشت: در واقع اروپاييها، شركتهاي هواپيمايي را تحريم نكردند، بلكه مردم را به صورت مستقيم تحت تحريمها قرار دادند وگرنه شركتهاي هواپيمايي از ابتدا تحريم بودند و از دريافت سوخت هم محروم بوديم.
وي با بيان اينكه برنامه خاصي براي جبران پروازهاي اروپايي داريم، گفت: براي بهبود شرايط و تقويت اقتصاد ايراناير از كمك سازمان هواپيمايي استفاده ميكنيم و مشكلي در اقتصاد ايران نخواهيم داشت و دچار افزايش زيان نميشويم.
مديرعامل ايراناير افزود: اين تحريمهاي اتحاديه اروپا موجب اذيت و آزار مردم، به ويژه كهنسالان مقيم اروپا شد كه درگير پروازهاي كانكشن شدند البته ايراناير پروازهاي كانكشن را فعال كرده است.
پورفرزادي با اشاره به ناوگان فعال ايراناير اظهار داشت: در حال حاضر، ١٣ الي ١۵ هواپيماي فعال داريم و به زودي ۴ فروند هواپيما هم از ناوگان زمينگير ايراناير به ناوگان برميگردد و تعداد هواپيماهاي ATR برجامي تنها ٣ فروند فعال است و مابقي زمينگير شدهاند.
پورفرزادي درباره زبان انباشته اين شركت هواپيمايي گفت: در حال حاضر زيان انباشته ارزي ايراناير ٧٠٠ ميليون دلار است كه بخشي از آن بدهيهاي هواپيماي برجامي است كه علت آن نرخ تسعير بوده كه از ٣۵٠٠ تومان به حدود ۵٠ هزار تومان رسيده است.
حسين پورفرزانه، رييس سازمان هواپيمايي كشوري در اين نمايشگاه با اشاره به اثرگذاري افزايش نرخ سوخت بر قسمت بليت هواپيما اظهار داشت: واقعيت اين است كه افزايش نرخ دلار حدود دو الي سه دلار روي قيمت هر صندلي پرواز اثر ميگذارد و افزايش نرخ سوخت منجر به افزايش قيمت فاحش بليت هواپيما نميشود و اساس مردم آن را حس نميكنم.
وي تاكيد كرد: در همين ايام كه ايرلاينها اجازه تعيين قيمت دارد بليت مسيرهاي مختلف را ۵٠ درصد زير قيمت مجاز ميفروشند.
معاون وزير راه و شهرسازي در پاسخ به سوالي مبني بر ساخت هواپيماي داخلي سيمرغ و زمان درود آن به بازار و همچنين تعداد هواپيماهاي فعال در ناوگان هوايي كشور گفت: در حال حاضر تعداد هواپيماهاي فعال در ناوگان ١٨۵ فروند است كه از اين تعداد هواپيما بين ١٣٠ تا ١۴٠ فروند هواپيما پرواز دارند.