ترامپ؛ امضاي يادداشت اجرايي زير فشار!
بسياري از تحليلگران تاريخي باور دارند حمايت مالي خاندان روتشيلد از بريتانيا، عاملي تاثيرگذار در جهتگيري سياستهاي بريتانيا به نفع پروژه صهيونيسم شد.
در نهايت، اين تحولات به صدور بيانيه بالفور در سال ۱۹۱۷ انجاميد؛ بيانيهاي كه توسط آرتور جيمز بالفور، وزير خارجه بريتانيا، خطاب به لرد والتر روتشيلد نوشته شد و در آن بريتانيا حمايت خود را از تاسيس يك خانه ملي براي يهوديان در فلسطين اعلام كرد.
تاريخ تكرار ميشود. در زماني كه ترامپ ميخواست در جلو دوربينهاي تلويزيون، يادداشت فشار حداكثري عليه ايران را امضا كند، بنيامين نتانياهو در اتاق پشتي بود. وقتي ترامپ ميگويد زير فشار اين يادداشت را امضا كرده، ميتوان تصور كرد كه همه فشار لابي قدرتمند صهيونيسم در آنجا متمركز بود.
شايد از همين رو باشد كه او از يك طرف سخن از بمب و جنگ ميگويد و از سوي ديگر پرچم مذاكره را در دست گرفته است.
بيدليل نيست كه حسين علايي در گفتوگو با ايرانا ميگويد: ترامپ ميخواهد پرچم مذاكره را نيز در دست بگيرد تا به افكار عمومي بقبولاند كه اين ايران است كه از مذاكره اجتناب ميكند ولي او فرد صلحطلبي است. حسين علايي باور دارد كه اين پرچم را بايد از دست او گرفت و اجازه نداد خود را به ناحق پرچمدار مذاكره با ايران در جهان معرفي كند. اما چطور و چگونه ميتوان در كنار ساير تاكتيكها، پرچمي از مذاكره برافراشت كه اين تاكتيك پربسامد رسانهاي ترامپ را نيز بياثر سازد؟