خبر
اظهارات وكيل
بابك زنجاني درباره دادگاه غيرعلني
وكيلمدافع بابك زنجاني گفت: طرح مسائلي كه منافع ملي و مصالح كلان كشور را تحت تاثير خود قرار ميداد، دليل برگزار شدن جلسه ديروز بهصورت غيرعلني بود. به گزارش ايسنا، رسول كوهپايهزاده پس از پايان بيست و دومين جلسه رسيدگي به اتهامات متهمان در پرونده موسوم به فساد نفتي كه به صورت غيرعلني برگزار شده بود با حضور در جمع خبرنگاران گفت: دليل برگزار شدن جلسه امروز بهصورت غيرعلني طرح مسائلي بود كه منافع ملي و مصالح كلان كشور را تحت تاثير خود قرار ميداد. وي خاطرنشان كرد: بر اساس تاكيد سه باره قاضي صلواتي رييس شعبه 15 دادگاه انقلاب كليه حاضران در جلسه مكلف شدند كه به هيچ عنوان مطالب جلسه امروز را در جايي منتشر نكنند. وكيل مدافع متهم رديف اول پرونده فساد نفتي اظهار كرد: دادگاه براي كشف حقيقت و احراز واقعيت تلاش ميكند. كوهپايهزاده بيان كرد: جلسه امروز نيز به اين دليل به صورت غيرعلني برگزار شد كه متهمان با آرامش بيشتر بدون اينكه آفتي متوجه مسائل كشور شود، صحبتهاي خود را بيان كنند. وكيل بابك زنجاني خاطرنشان كرد: اين جلسه بسيار مثبت و پربار بود. امروز آخرين جلسه دادگاه بود كه به صورت غيرعلني برگزار شد، اين جلسه به درخواست سه متهم به صورت غيرعلني برگزار شد. هر سه متهم در جلسه امروز صحبتهايي را بيان كردند و از بين وكلايمدافع فقط من چند دقيقهاي مطالب مورد نياز را بيان كردم.
راكعي:
براي دستيابي به سهم ۳۰ درصدي زنان در مجلس نبايد شتابزده عمل كرد
دبير كل جمعيت زنان مسلمان نوانديش گفت: حال كه ميخواهيم به سهم ۳۰ درصدي دست پيدا كنيم نبايد شتابزده عمل كنيم و كساني كه شرايط كانديدا شدن را ندارند معرفي كنيم. فاطمه راكعي در نشست زنان و انتخابات با بيان اينكه ما تا به حال قدمهاي بلندي را در اين مسير برداشتهايم، گفت: ما تلاش كرديم كه اين خودباوري را در خانمها به وجود بياوريم كه انگيزه، اعتقاد و شور خدمت به مردم براي حضور در مجلس كافي است و هيچ چيز خاصي وجود ندارد.
وي با اشاره به اينكه خانمها به دليل مسائل تاريخي كمتر در حوزههاي سياسي حضور داشتهاند و از اين موضوع ترس دارند، ادامه داد: پارادوكسي نيز در اين زمينه وجود دارد ما از يك سو با خانمهايي روبهرو ميشويم كه هم دغدغههايي دارند و هم داراي تخصص در حوزه خاص اما به دليل ترسي كه مطرح كردند براي ثبتنام پيشقدم نميشوند و از سوي ديگر با كساني كه نه تجربه لازمي دارند و نه پستهاي مديريتي داشتند و همچنين از نظر سن و تجربه شرايط مناسب را ندارند، اما براي حضور در انتخابات بسيار مشتاقند. راكعي با بيان اين مطلب كه ما به جوانگرايي علاقهمنديم اما نميتوانيم در اين برهه زماني ريسك كنيم، افزود: اگر از سالهاي اول انقلاب براي اين منظور سهمخواهي كرده بوديم ميتوانستيم امروز چنين ريسكي را بپذيريم، اما در چنين شرايطي قبول چنين خطري عقلاني نيست. وي ادامه داد: اصلاحطلباني كه به توسعه پايدار و توازن اعتقاد دارند، مطمئنا حضور زنها را براي تحقق اين هدف الزامي ميدانند و بايد خانمها را در اين مسير كمك كنند. حال كه ميخواهيم به اين سهم ۳۰ درصدي دست پيدا كنيم نبايد شتابزده عمل كنيم و كساني كه شرايط كانديدا شدن را ندارند معرفي كنيم، بلكه بايد خانمهايي كانديدا شوند كه از شرايط نسبي برخوردار باشند.