• 1405 سه‌شنبه 5 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4178 -
  • 1397 شنبه 17 شهريور

رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار رييس‌جمهوري تركيه و هيات همراه:

مهم‌ترين نياز امروز دنياي اسلام اتحاد كشورهاي اسلامي است

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر ديروز در ديدار آقاي رجب طيب اردوغان، رييس‌جمهور تركيه و هيات همراه، مهم‌ترين نياز ديروز دنياي اسلام را نزديكي هرچه بيشتر كشورهاي اسلامي و هم‌افزايي آنها دانستند و گفتند: اتحاد و همكاري كشورهاي اسلامي قطعا زمينه‌ساز حل مشكلات منطقه خواهد بود و به همين دليل استكبار و در رأس آن امريكا از همكاري و نزديكي كشورهاي اسلامي و شكل‌گيري يك قدرت اسلامي نگران است.

ايشان علت دشمني و كينه‌ورزي امريكا با كشورهاي اسلامي داراي قدرت را همين نگراني برشمردند و افزودند: جمهوري اسلامي ايران و تركيه دو كشور آبرومند و قدرتمند منطقه هستند و انگيزه‌هاي مشتركي براي دنياي اسلام دارند، بنابراين بايد همكاري‌هاي دو كشور در زمينه‌هاي سياسي و اقتصادي بيش از پيش گسترش يابد. رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به همكاري‌ها و ارتباطات خوب جمهوري اسلامي ايران و تركيه از زمان روي كار آمدن جريان اسلام‌گرا، تاكيد كردند: لازم است نقاط مشترك هر چه بيشتر تقويت شود. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين از مواضع آقاي اردوغان درخصوص مسائل ميانمار قدرداني كردند و با اشاره به موضوع فلسطين گفتند: مساله فلسطين همواره مهم است و لحظه‌اي نبايد از آن غفلت كرد.

در اين ديدار كه جهانگيري، معاون اول رييس‌جمهور نيز حضور داشت، رييس‌جمهور تركيه وضعيت منطقه را بحراني دانست و ابراز اميدواري كرد كه در سايه همكاري كشورهاي اسلامي مسائل منطقه حل و فصل شود. اردوغان، پراكندگي و نبود انسجام ميان كشورهاي اسلامي را از عوامل بروز وضع كنوني برشمرد و گفت: به علت نوع رفتار غرب در قبال كشورهاي مستقل اسلامي، اوضاع از حساسيت بيشتري برخوردار است و همين مساله ايجاب مي‌كند همبستگي و برادري به ويژه ميان جمهوري اسلامي ايران و تركيه افزايش يابد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری رقابت فینالیست‌های تورنمنت گیمینگ همراه اول بر سر جایزه میلیاردی دیبا کارت؛ یک سال در مسیر توسعه خدمات اعتباری قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی