• 1405 سه‌شنبه 5 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4178 -
  • 1397 شنبه 17 شهريور

حسن روحاني در ديدار با پوتين:

بايد از فرصت‌هاي جديد براي توسعه همكاري‌ها بهره ببريم

حسن روحاني عصر ديروز در ديدار با «ولاديمير پوتين» رييس‌جمهور فدراسيون روسيه با اشاره به روابط دوستانه و رو به گسترش دو كشور به ويژه در سال‌هاي اخير اظهار داشت: خوشبختانه مناسبات و همكاري‌هاي ايران و روسيه در راستاي روابط راهبردي دو كشور بوده و امروز اعتماد و اطمينان دو دولت براي توسعه همكاري‌هاي دوجانبه، منطقه‌اي و بين‌المللي در تاريخ روابط دو كشور بي‌سابقه است.

رييس‌جمهور با ابراز خرسندي از برگزاري موفق سومين اجلاس سران ايران، روسيه و تركيه در راستاي روند آستانه درباره بحران سوريه، اظهار داشت: شايد چند سال پيش هيچ سياستمداري باور نمي‌كرد كه اين سه كشور بتوانند در مورد معضلي منطقه‌اي چنين نقش‌آفريني موثر و مثبتي داشته باشند.

روحاني با بيان اينكه مذاكرات سه‌جانبه ايران، روسيه و تركيه مي‌تواند الگوي خوبي براي حل و فصل ديگر مشكلات و معضلات منطقه‌اي باشد، گفت: آثار بحران سوريه براي همگان تاسف‌بار است، اما همكاري ايران و روسيه با مردم، ارتش و دولت سوريه در مبارزه با تروريسم قابل تامل و حائز اهميت است.

رييس‌جمهور ادامه داد: همكاري ايران و روسيه در مسير مبارزه با تروريسم و شكست دادن ‌بزرگ‌ترين و خطرناك‌ترين گروه تروريستي، نه‌تنها به نفع مردم سوريه بلكه به نفع ملت‌هاي جهان بود.

روحاني با تجليل از نقش روسيه در به ثمر نشستن و پايداري برجام و پايبندي طرفين به اجراي برجام گفت: با وجود خروج غيرقانوني و يك‌طرفه امريكا از اين توافق اميدواريم ساير طرفين از آن قاطعانه و عملا حمايت كرده و تعهدات‌شان را كامل اجرا كنند.

رييس‌جمهور با بيان اينكه بايد از فرصت‌هاي جديد براي توسعه همكاري‌ها و گسترش چندجانبه‌گرايي بهره ببريم، خاطرنشان كرد: توسعه روابط بانكي و مناسبات كارگزاري ايران و روسيه نقش مهمي در گسترش روابط و همكاري‌هاي تجاري و اقتصادي دو كشور خواهد داشت.

روحاني همچنين بر تلاش مسوولان دو كشور در راستاي تسريع در اجراي توافقات في‌مابين و توسعه همكاري‌ها در بخش‌هاي مختلف از جمله انرژي، سرمايه‌گذاري مشترك در زمينه احداث نيروگاه و راه‌آهن و پروژه‌هاي زيرساختي و حوزه‌هاي اقتصادي و علمي و فناوري تاكيد كرد.

ولاديمير پوتين، رييس‌جمهور فدراسيون روسيه نيز در اين ديدار با تقدير از مهمان‌نوازي جمهوري اسلامي و برگزاري شايسته اجلاس سه‌جانبه تهران، مناسبات و همكاري‌هاي تهران- مسكو را در بخش‌هاي مختلف مثبت ارزيابي كرد.

رييس‌جمهور روسيه با اشاره به اينكه روابط و همكاري‌هاي ايران و روسيه در بخش‌هاي مختلف رو به گسترش است، توسعه مناسبات اقتصادي في مابين را حائز اهميت دانست و بر ضرورت تلاش مسوولان دو كشور در اين راستا تاكيد كرد.

پوتين با اشاره به زمينه‌هاي موجود توسعه همكاري‌هاي ايران و روسيه در بخش‌هاي مختلف تجاري، اقتصادي، كشاورزي، انرژي، هسته‌اي و زيرساختي گفت: روسيه آماده همكاري با طرف ايراني در زمينه احداث پروژه كريدور شمال-جنوب است.

رييس‌جمهور روسيه با تاكيد بر لزوم حفظ و پايداري برجام و پايبندي طرفين بر تعهدات‌شان، افزود: روسيه به دنبال رايزني با طرف‌هاي برجام براي يافتن راه‌هاي حفظ و توسعه روابط اقتصادي با ايران در چارچوب برجام است و اين گفت‌وگوها را در حاشيه مجمع عمومي سازمان ملل متحد ادامه خواهد داد.

وي با اشاره به ضرورت توسعه همكاري‌هاي بانكي دو كشور و انجام مبادلات تجاري با استفاده از پول‌هاي ملي اظهار داشت: شركت‌هاي روسي به هيچ عنوان از سرمايه‌گذاري در پروژه‌هاي ايران صرف‌نظر نخواهند كرد.

پوتين همچنين با اشاره به نقش‌آفريني مثبت ايران و روسيه در حل و فصل بحران سوريه گفت: به تدريج با رفع تهديدهاي تروريستي در سوريه موضوع حل و فصل سياسي اين بحران در دستور كار و اقدام قرار دارد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری رقابت فینالیست‌های تورنمنت گیمینگ همراه اول بر سر جایزه میلیاردی دیبا کارت؛ یک سال در مسیر توسعه خدمات اعتباری قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی