• 1405 دوشنبه 4 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4514 -
  • 1398 سه‌شنبه 28 آبان

استاندار تهران در مورد اعتراضات چند روز اخير:

«تهران» آرام است

انوشيروان محسني‌بندپي، استاندار تهران در جلسه شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان تهران در مورد طرح اصلاح قيمت بنزين گفت: «مناسب‌سازي قيمت بنزين يك موضوع اقتصادي است كه طبق برنامه ششم دولت مكلف شده در اين زمينه اقدام كند كه سران قوا اين موضوع را بررسي و مطرح كردند.»

به گزارش ايسنا؛ استاندار تهران با بيان اينكه ميزان مصرف بنزين در كشور ۹۵ تا ۱۰۳ ميليون ليتر است، توضيح داد: «تصميم گرفته شده تا منابع حاصل از افزايش قيمت بنزين به آحاد جامعه برگردد كه در اين زمينه ۵۷ تا ۶۰ ميليون نفر شناسايي شدند تا مبنايي براي اجراي عدالت باشد.»

محسني‌بندپي افزود: «عده‌اي به بهانه اعتراض اقدام به آتش‌سوزي و تخريب اموال عمومي كردند و روز اول عليه دولت و روز دوم عليه نظام شعار مي‌دادند كه اين عده از مردم نبودند بلكه اخلالگراني بودند كه از خارج كشور دستور مي‌گرفتند كه اقدام به موقع مقام معظم رهبري تاثير زيادي در كنترل اين موضوع داشت و سبب شد همه گروه‌هاي مردمي جهت مديريت اوضاع به كمك نيروهاي نظامي و انتظامي بيايند.»

او تاكيد كرد: «در شهر تهران مساله خاصي را شاهد نبوديم. در شرق و جنوب شرق استان نيز مشكلي بروز نكرد فقط در شهرستان‌هاي غربي مشكلاتي به وجود آمد كه از افراد بومي نبودند و اكنون اوضاع تحت كنترل است و به اين افراد اخطارهاي لازم داده شده كه شهر را ترك كنند. نظم و آرامش در استان تهران برقرار است.»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری رقابت فینالیست‌های تورنمنت گیمینگ همراه اول بر سر جایزه میلیاردی دیبا کارت؛ یک سال در مسیر توسعه خدمات اعتباری قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی