• 1405 پنج‌شنبه 30 مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4694 -
  • 1399 پنج‌شنبه 26 تير

كرونا؛ بهترين فرصت براي ازدواج بدون دردسر

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به كاهش ميزان ازدواج جوانان در كشور به دنبال شيوع كرونا، به جوانان پيشنهاد كرد با استفاده از اين فرصت زندگي مشترك خود را بدون مراسم‌هاي غيرضروري و دست‌وپاگير شروع كنند. محمدمهدي تندگويان در گفت‌وگو با ايسنا، درخصوص تاثير شيوع كرونا بر كاهش ميزان ازدواج در كشور گفت: با شيوع كرونا آمار ازدواج‌ها براي شروع زندگي مشترك كاسته شده است و در عين حال به‌ شدت نگران موضوع مواليد هستيم. او در ادامه تصريح كرد: اتفاقا در اين شرايط به همه جواناني كه قصد ازدواج دارند، پيشنهاد مي‌كنم تا محكم و جدي به ازدواج فكر كنند. اتفاقا الان همزمان با شيوع كرونا بهترين فرصت براي ازدواج است، چراكه اين وضعيت باعث مي‌شود خيلي راحت از مراسم و ريخت و پاش‌هاي غيرضروري اما پرهزينه عروسي گذر كنند. پذيرش اين موضوع به لحاظ فرهنگي نيز در كشور به وجود آمده است، به همين دليل جوانان در وضعيت اقتصادي كنوني مي‌توانند اين سنت‌هاي غيرضروري مانند برگزاري مراسم‌هاي پرهزينه را كنار بگذارند و اين مبالغ را صرف زندگي مشترك خود كنند.  معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان درخصوص آخرين وضعيت قانون تسهيل ازدواج نيز گفت: متاسفانه اين قانون تبديل به شكايتي ازسوي مجلس شد كه به قوه قضاييه رفته است. به نظر مي‌رسد در حوزه تسهيل ازدواج در كشور نيازمند بازنگري اساسي و كاملا تخصصي باشيم.
تندگويان در ادامه تشكيل مجمع خيرين ازدواج را يكي از اقدامات موثر براي ساماندهي اين موضوع و كمك به ازدواج جوانان دانست و توضيح داد: در بحث خيرين ازدواج به نقاط خوب و مثبتي رسيده‌ايم. 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران