• ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ اسفند
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4988 -
  • ۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد

ادامه از صفحه اول

جناب آقای رییسی

با اين ملاحظات اميدوارم كه اقدامي جدي و موثر براي بازسازي اعتماد و زنده كردن اميد و جلوگيري از خروج سرمايه انساني و مادي جامعه به عمل‌ آيد كه اين مساله پاشنه آشيل مديريت آينده كشور است. در حال حاضر بعضي از نخبگان و مردم عادي فكر مي‌كنند كه چنين مصوبه‌اي براي سنگ‌اندازي در مقابل دولت شماست. موضع‌گيري شما نشان خواهد داد كه آيا چنين طرحي با موافقت و با رضايت شما بوده يا شما همچنان به سخنان دوره تبليغات انتخاباتي خود پايبنديد كه فضاي مجازي، فضاي كار و زندگي مردم است و نبايد به آن لطمه‌اي وارد شود. اكنون اين يك آزمون مهم است كه نشان دهيد موضع‌گيري ايام تبليغات بيان صادقانه خط‌مشي شما بود و در اين صورت مردم هم مي‌توانند به ديگر شعارها و مواضع اعلامي شما در دوران تبليغات انتخاباتي اعتماد كنند. در غير اين صورت، اعتماد از همين جاهاست كه خدشه‌دار شده و از ميان مي‌رود. ابتدا مي‌خواستم اين نامه را خصوصي بفرستم ولي اهميت اجتماعي مضمون آنچنان بود كه ترجيح دادم از طريق رسانه عمومي تقديم كنم.
با احترام -  عباس عبدي - ۸ مرداد ۱۴۰۰

گلايه از كارنامه دولت روحاني درگيلان

«كارنامه دولت روحاني در گيلان تقريبا هيچ»
درطول ۸ سال دو پروژه باقيمانده از دولت‌هاي قبلي هنوز به اتمام نرسيداست. 
۱-  از۱۱ كيلومتر باقيمانده درحدفاصل منجيل به رودبار فقط ۳كيلومتر به بهربرداري رسيد. 
۲-  راه‌آهن قزوين -رشت - آستارا همچنان ناتمام، ناقص باقي مانده است. 
حضور مسافرين متعدد، علاوه بر خطوط حمل‌ونقل، نيازمند امكانات است تا جوابگوي اين جمعيت شناور باشد. پسماند نيز يكي از چالش‌هاي اساسي استان‌هاي توريستي و همچنين گيلان است. ارتفاع زباله‌هاي سراوان بعضا از ارتفاع شهر رشت بالاتر مي‌رود و سال‌هاست مسوولان مي‌خواهند زباله‌سوز و تصفيه‌خانه سراوان را راه‌اندازي كنند اما تا امروز ما نتيجه‌اي كه براي ساكنين استان گيلان مفيد باشد، نديده‌ايم.  شيرابه‌هاي زباله از سراوان وارد رودخانه‌ها مي‌شود و سلامت مردم هر روز بيشتر به خطر مي‌افتد و فقط طرح و برنامه‌ها روي كاغذ ارايه مي‌شوند و در خواست بودجه مي‌شود بدون آنكه خروجي قابل مشاهده‌اي داشته باشد.  بررسي شرايط تالاب انزلي، عدم رسيدگي به وضعيت رودخانه‌ها علي الخصوص دو رود زرجوب و گوهر رود در شهر رشت، نيز بيانگر چالش‌هاي متعدد زيست‌محيطي است كه تبديل به معضلي بزرگ براي گيلان شده است. 
در استان‌هاي همجوار شاهد هستيم تدابير بسيار سختي انديشيده شده تا كرونا مديريت شود در حالي كه جاده‌هاي گيلان باز است و شمار مبتلايان از ۱۰۰۰ نفر نيز گذشته است.  دولت تدبير و اميد در استان گيلان نمره قبولي نگرفت و مردم گيلان از دولتي كه در روزهاي آينده بر سر كار خواهد آمد، خواهان مسوولاني آشنا به شرايط استان هستند تا بتوانند در سايه آگاهي، مسير رفاه و آسايش گيلانيان را هموار سازند و در پيچ و خم‌هاي جاده‌هاي توسعه دچار توقف و كندي حركت نشوند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون