• ۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 5082 -
  • ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر

همزمان با حمايت مصباحي‌مقدم از دولت رييسي، حسن عباسي به او تاخت

ملت درگير معيشت، اصولگرايان درگير يكديگر

در روزهايي كه اصولگرايان و حاميان انتخاباتي ابراهيم رييسي پيشگام انتقاد از عملكرد دولت در حدود 110 روزه گذشته هستند و به‌ويژه درخصوص چگونگي رويارويي مسوولان دولت با مشكلات كه با رويكردي بالا به پايين سعي دارند با دستور رسيدگي مشكلات را از پيش پاي ملت بردارند، يك چهره اصولگرا معتقد است آنچه طي اين مدت درخصوص گشايش‌هاي اقتصادي از جانب دولتمردان بيان شده، صحيح است. غلامرضا مصباحي‌مقدم كه پس از سال‌ها حضور در پارلمان، در حال حاضر ازجمله اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام است و در عين حال در قامت سخنگوي جامعه روحانيت مبارز از جدي‌ترين حاميان انتخاباتي ابراهيم رييسي، ديروز گفته است: «گزارش رييس‌جمهوري درباره گشايش‌هاي اقتصادي و گزارش معاون‌ اول رييس‌جمهوري درباره فراواني كالا در كشور درست است.» او به پايگاه خبري- تحليلي نامه‌نيوز با اذعان به اينكه «مردم الان حاصل اين گشايش‌ها را به‌صورت ملموس و محسوس در زندگي معيشتي خودشان درك نمي‌كنند» اما گفته است: «در ماه‌هاي آينده آثار مثبت اين گشايش‌ها نمايان خواهد شد؛ دولت نمي‌خواهد اغراق يا زياده‌گويي كند!» 
فارغ از اينكه آنچه مصباحي‌مقدم درباره گشايش‌هاي اقتصادي و ناملموس بودن آن در حال حاضر و البته درك اين گشايش‌ها طي ماه‌هاي آينده با چه واكنشي از سوي شهروندان و مشخصا كاربران شبكه‌هاي اجتماعي مواجه شد، يك چهره اصولگرا در سخناني كه روز گذشته و همزمان با انتشار اين اظهارات مصباحي‌مقدم روي خروجي منابع مختلف خبري رفت، به‌شدت عليه مصباحي‌مقدم موضع گرفته است. موضع‌گيري تند و تيزي كه ازقضا ناظر است به همين بحث وضعيت اقتصادي مملكت و آن‌طوركه رييس نهادي موسوم به «انديشكده يقين» مدعي است، شرايط نامساعد نظام بانكي كشور. حسن عباسي در سخنراني‌اي كه ظاهرا در دانشگاه امام صادق نيز انجام شده، ابتدا چهره‌هاي اقتصادي اين دانشگاه را هدف قرار داده و گفته است: «كل اعضاي هيات علمي اقتصاد دانشگاه امام صادق در 20 سال گذشته از مسوولان اقتصادي كشور بودند؛ چرا اقتصاد كشور، اسلامي نشده است؟» اين چهره سياسي نزديك به جبهه پايداري در ادامه مي‌گويد: «مگر رييس دانشكده اقتصاد دانشگاه امام صادق يعني آقاي مصباحي‌مقدم، رييس كميسيون اقتصادي مجلس نبود؟ ايشان مگر عضو مجلس خبرگان رهبري نيست؟ مگر ايشان عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام نيست؟ آقا مگر شما چند مسووليت بايد داشته باشيد تا بتوانيد كار كنيد؟ مي‌گويند اگر من عضو مجلس خبرگان بودم، بايد كميته اقتصادي خبرگان از موضع آقا يعني از بالا به پايين راه بيفتد.»
اين انتقادهاي عباسي البته بعيد نيست همچون مواردي كه در گذشته به ياد داريم، با انگيزه‌هاي غير مطرح شده باشد. به هر تفسير او در ادامه خطاب به غلامرضا مصباحي‌مقدم گفته است: «شما در مجمع تشخيص مصلحت نظام هستيد، ما بايد بياييم دم در مجمع، التماس كنيم طرح‌هاي‌مان را بگيرند؟ شما در صحن مجمع هستيد. ما مي‌خواهيم كسي را به عنوان نماينده مجلس انتخاب كنيم و بفرستيم كه آن‌هم حالا شايد به كميسيون اقتصاد راه پيدا كند. اين در حالي است كه شما رييس آن كميسيون هستيد.» مصباحي‌مقدم البته سال‌هاست كه نماينده مجلس نيست و پس از 3 دوره حضور در ادوار هفتم، هشتم و نهم شايد مهم‌ترين سمتش همين عضويت در مجمع تشخيص مصلحت نظام و البته رياست كميسيون زيربنايي و توليدي اين مجمع باشد. نكته‌اي كه البته عباسي نيز به آن اشاره كرده و خطاب به مصباحي‌مقدم گفته است: «شما عضو مجمع تشخيص مصلحت، عضو مجلس خبرگان رهبري، رييس كميسيون اقتصادي مجلس، رييس دانشكده اقتصاد دانشگاه امام صادق و عضو شوراي فقهي بانك و بورس هستيد اما در تلويزيون مي‌نشينيد و حرف ديگري مي‌زنيد!»
آنچه ازسوي حسن عباسي عليه مصباحي‌مقدم مطرح شده البته به احتمال قريب به يقين ارتباطي به اظهارات او در دفاع از عملكرد دولت سيزدهم در بيش از 3 ماه اخير ندارد و حتي بعيد نيست ناشي از نكته‌اي باشد كه عباسي نيز در سخنانش به آن اشاره كرده است؛ اينكه «بايد دم در مجمع» برود «التماس» كند تا اين طرح‌ها را از او بگيرند. حال آنكه ظاهرا چنين نشده است. اما حتي به فرض نادرست بودن اين احتمال، آنچه به هر روي انكارناپذير و البته قابل‌تامل است، كم‌توجهي به وضعيتي است كه شهروندان به‌طور روزانه با آن دست به گريبانند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون