25 درصد نانواييهاي فانتزي تعطيل شدند
محمدجواد كرمي رييس اتحاديه نانوايان حجيم گفت: بعد از افزايش نرخ نان فانتزي گزارشهايي مبني بر فروش ساندويچ با نان سنتي و لواش در برخي مناطق تهران و شهرستانها به دست ما رسيد اما مردم تمايل دارند كه اين خوراكها را نان فانتزي مصرف كنند و به نظر ميرسد اين نحوه فروش موقتي باشد. وي از كاهش ۴۰ درصدي مصرف نان فانتزي خبر داد و افزود: مردم به قيمت نان فانتزي عادت كردند، اما همچنان كاهش تقاضا و توليد در اين بخش وجود دارد. وي با بيان اينكه بعد از افزايش نرخ نان فانتزي اغذيهفروشان با نان سنتي اقدام به فروش ساندويچ ميكردند، تصريح كرد: بعد از افزايش نرخ نان فانتزي گزارشهايي مبني بر فروش ساندويچ با نان سنتي و لواش در برخي مناطق تهران و شهرستانها به دست ما رسيد اما مردم تمايل دارند كه اين خوراكها را نان فانتزي سرو كند و به نظر ميرسد اين نحوه فروش موقتي باشد. وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا شاهد تعطيلي نانوايان فانتزي بعد از آزادسازي نرخ آرد بوديم، گفت: در تهران حدود ۶۵۰ واحد نانوايي فانتزي فعال است كه بنا به گزارشهاي كه به دست اتحاديه رسيده، حدود ۲۵ واحد صنفي فعاليت خود را متوقف كردند. كرمي فروش هوشمند نان سنتي را طرح مثبتي ندانست و افزود: وزارت اقتصاد در زمان تصويب اين طرح از فعالان اين حوزه نظرخواهي نكرد؛ در كشور تجربه يكسانسازي آرد را پشت سر گذاشتم و مشاهده كرديم فضاي بازار رقابتي و مردم حق انتخاب پيدا كردند و نان را از واحدهايي كه كيفيت بهتري داشت خريداري ميكردند.