• ۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 5354 -
  • ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان

چرا به اينجا رسيديم؟

 بدبيني زياد و نفرت فراواني را چه در هسته‌هاي اثرگذار درون نظام، چه در خيابان‌ها به وجود آورند. مهندس لطف‌الله ميثمي در يك مقاله خواندني كه چند سال پيش تحت عنوان «حفره‌هاي اطلاعاتي» نوشته بود، يادآور شد كه مقدار زيادي از شكنجه‌هايي كه در زندان بعد از انقلاب به هواداران سازمان مجاهدين خلق داده مي‌شد توسط اعضاي همان سازمان كه نفوذ كرده بودند و مي‌خواستند جوانان پرشور و خانواده آنان را به امام و انقلاب بدبين يا متنفر كنند، صورت مي‌گرفت! مهندس ميثمي اسامي بعضي از آن نفوذي‌ها را كه بعدا فرار كرده و الان در اروپا زندگي مي‌كنند، افشا كرده بود. 
5- حمله به سينماها و كتاب‌فروشي‌ها و محافل خصوصي گروه‌ها و تشكل‌هاي دانشجويي و... 
6- برخورد با جشن‌هاي عروسي كه نمي‌پسنديدند و جاهايي كه مراسم مختلط برگزار مي‌شد و احيانا در آن بي‌بندو باري‌هايي صورت مي‌گرفت و برخورد خشن و توهين‌آميز با خانم‌هاي بدحجاب به شيوه‌هاي گوناگون از جمله اسيدپاشي به صورت آنان يا براي تحقير بانوان و شخصيت آنان، طرح‌هاي تفكيك زن و مرد را در جامعه ارايه مي‌كردند. 
7- تاثير‌گذاري بر ارگان‌هاي نظارتي به منظور جلوگيري از ورود افراد دلسوز و با تجربه در قواي حاكميتي كه با آراي مستقيم مردم شكل مي‌گيرد. اين امر ضد حقوق اساسي ملت، برنامه‌ريزي و اجرا را در كشور فلج كرد، به گونه‌اي كه اقتصاد جامعه و معيشت مردم دستخوش تنگناهاي شديد شد و خيلي از جوانان تحصيلكرده، اما بيكار را در سطح ملي رها كرد. اين شرايط باعث فرار مغزها و رفتن جوانان نخبه‌اي كه ميهن اسلامي‌مان به آنها شديدا نيازمند بود به كشورهاي پيشرفته شد. در همين راستا مي‌توان از نفوذ شاخه‌اي از اين زائده، به درون گزينش‌هاي دستگاه‌هاي اداري و اشكا‌ل‌تراشي‌هاي رنج‌آور به منظور محروم كردن جمع زيادي از فارغ‌التحصيلان دانشگاهي در دستيابي به شغل مناسب نام برد.
8- فعال كردن جريان‌هاي فكري- فرهنگي گوناگون به منظور تبيين انديشه‌هايي مغاير با مواد مهمي از قانون اساسي كه حقوق مردم را در تداوم جمهوريت نظام تضمين مي‌كرد. اين اقدام بسيار ناخوشايند كه اصل مردمي بودن جمهوري اسلامي را مخدوش و بي‌اعتبار كرد، شكاف عميقي بين مردم و حكومتگران ايجاد كرد و بر تنفر جوانان از آنچه خودشان در شكل‌گيري آن نقش ندارند، افزود.
9- ورود تدريجي به درون رسانه‌هاي رسمي كشور به منظور تك صدايي كردن آنها كه متاسفانه نظر خود را به رسانه‌ها، به ويژه رسانه ملي تحميل كردند، اين اقدام غيرمردمي جز سوق دادن جوانان و افراد علاقه‌مند به دانستن اخبار و تحليل‌هاي صداي ديگر، به سمت رسانه‌هاي صوتي و تصويري ديگران، سودي نداشت. در همين راستا محروم كردن مشتاقان آگاهي از طريق فناوري‌هاي نوين ارتباطي قابل ذكر است كه تا هم‌اكنون نيز ادامه دارد. 
افزون بر اين موارد، رفتار‌هاي ديگري هم از اين زائده فراگير سر زده است كه باعث شده جوانان دهه هفتادي و دهه هشتادي، نااميد و گرفتار مشكلات خانوادگي و در نتيجه عصيانگر شوند. همان‌هايي كه دو ماهي است در اعتراض‌هاي خياباني يا پشت‌‌بامي سراسر كشور، قابل مشاهده‌اند و حاكميت در بازگرداندن آنان به منازل‌شان درمانده است.
اگر آقايان اين سير حركت عناصر تندرو را قبول ندارند، بفرمايند چرا اكثر جوانان و ميانسالان امروز، پايبندي‌هاي خود را به دين و علاقه‌مندي‌هايش را به جمهوري اسلامي از دست داده‌اند؟

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون