• 1405 جمعه 1 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5468 -
  • 1402 چهارشنبه 6 ارديبهشت

مذاكرات وزراي دفاع روسيه، ايران، تركيه و سوريه در مسكو برگزار شد

تاكيد مشترك بر حفظ تماميت ارضي سوريه

مذاكرات چهارجانبه وزراي دفاع فدراسيون روسيه، جمهوري اسلامي ايران، جمهوري عربي سوريه و جمهوري تركيه روز گذشته در مسكو برگزار شد. به گزارش وزارت دفاع، در جريان اين مذاكرات اقدامات فعلي در زمينه تحكيم امنيت در جمهوري عربي سوريه و عادي‌سازي روابط جمهوري تركيه مورد بحث و بررسي قرار گرفت. در اين مذاكرات توجه ويژه‌اي به موضوع مبارزه با تمام اشكال تهديدات تروريستي، مبارزه با داعش و ساير گروه‌هاي افراطي در سرزمين سوريه صورت گرفت. در نتيجه مذاكرات طرف‌ها بر تمايل خود در حفظ تماميت ارضي سوريه و لزوم فعال‌سازي تشريك مساعي براي بازگشت هرچه سريع‌تر آوارگان سوري به كشور خود تاكيد كردند. وزراي دفاع چهار كشور همچنين به‌طور خاص، لزوم گفت‌وگوهاي سازنده در فرصت موجود و لزوم تداوم آن به نفع صلح و ثبات پايدار در جمهوري عربي سوريه و كل منطقه را خاطرنشان ساختند .

وزارت دفاع تركيه:  مذاكرات در مسكو سازنده بود
وزارت دفاع تركيه جزيياتي را درباره مذاكرات انجام‌شده وزراي دفاع و روساي دستگاه‌هاي اطلاعاتي ايران، روسيه، تركيه و سوريه اعلام كرد. به گزارش ايسنا و به نقل از خبرگزاري رويترز، وزارت دفاع تركيه در بيانيه‌اي اعلام كرد كه وزراي دفاع ايران، روسيه، تركيه و سوريه ديروز در مسكو مذاكرات «سازنده‌اي» داشتند. بنا بر اعلام وزارت دفاع تركيه، وزراي دفاع اين كشورها و روساي دستگاه‌هاي اطلاعاتي آنها در اين نشست درباره امنيت در سوريه و عادي‌سازي روابط ميان آنكارا و دمشق گفت‌وگو كردند.

تاريخ ديدار روساي جمهور  مشخص نشده است 
وزير امور خارجه تركيه جزيياتي را درباره زمان برگزاري نشست روساي جمهور ايران، تركيه، سوريه و روسيه بيان كرد. به گزارش ايسنا و به نقل از خبرگزاري اسپوتنيك، مولود چاووش اوغلو، وزير امور خارجه تركيه در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني ۱۰۰ درباره ديدار روساي جمهور ايران، تركيه، روسيه و سوريه گفت: پيشنهاداتي براي تاريخ اين ديدار در ماه مه ارايه شده كه بسيار نزديك به انتخابات در تركيه است. اوايل ارديبهشت پيشنهادي وجود داشت، اما هنوز موافقت نشده است، زيرا رييس‌جمهور ايران به سوريه مي‌رود. اكنون در حال كار روي تاريخ اين ديدار هستيم.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران