سرلشكر سلامي:
رخسار و سيماي نويني از قدرت مدرن دريايي سپاه نمايان شد
فرمانده كل سپاه پاسداران گفت: با بهروزرساني تجهيزات و امكانات دفاعي به شكل مطلوب و ايدهآل ميرسيم، ما براي شكست نخوردن تلاش نميكنيم براي شكست دادن دشمنان قدرتسازي ميكنيم.
سردار سرلشكر پاسدار حسين سلامي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در آيين الحاق ناو شهيد ابومهدي و 100 شناور موشكانداز به نيروي دريايي سپاه اظهار داشت: در شكل مطلوب و مناسب نقطه محوري و كانوني قدرت ما به شكل شكست دادن دشمن است، ما براي شكست نخوردن تلاش نميكنيم براي شكست دادن دشمنان قدرتسازي ميكنيم.
وي افزود: اين واقعيت در قلب و ذهن فرماندهان و رزمندگان ما جلوهاي قدرتمند و انگيزهاي حركتآفرين ايجاد كرده و در واقعيت صحنه و طراحي سامانهها و در گسترش كمّي و كيفي تجهيزات و طراحي صحنه در طراحي سامانهها در گسترش كيفي و كمّي تجهيزات در طراحي راهبردهاي تهاجمي و دفاعي و ساخت اصول و دكترين نظامي و در شكل هندسي و قابليتهاي فني و فناورانه سامانههاي ما همه اين حقيقت به يك هويت مجسم تبديل شده است.
سردار سلامي گفت: ما امروز با ورود اين سامانههاي جديد رخسار و سيماي نويني از مدرنتر شدن قدرت دريايي سپاه را ميبينيم، اساس كار ما بر دو حقيقت استوار است؛ يكم، تاثير اصول دكتريني بر توسعه قدرت و دوم، تاثير راهبردها بر گسترش قدرت است. اين گسترش محصول تلاقي دكترين دفاع دريايي ما و راهبرد دفاع دريايي ماست.
وي تصريح كرد: در توسعه دكترين معتقديم صحنه جنگ را ما بايد تعيين كنيم، چراكه دريا يك محيط سيال است و هر كسي بتواند در هر نقطهاي از دريا موقعيت نبرد را انتخاب كند ابتكار عمل در دست اوست، بنابراين ما بر امتداددهي و انبساط قدرت در اعماق درياهاي آزاد فكر ميكنيم.
فرمانده كل سپاه گفت: نيروي دريايي ما بايد قادر باشد نيروي دشمن را هر جا ايستاده به او دست يابد و نبرد نزديك در دوردست را با دشمن اجرا كند.
ما ضعفهاي دشمن را ميشناسيم، بسياري از اين ضعفها ذاتي هستند و جبرانپذير نيستند و دشمن نميتواند اين ضعفها را از جمله عظيمالجثه بودن و كمتحرك بودن را جبران كند.
سردار سلامي گفت: بخشي از قدرت دريايي ما ناشي از ميل به غلبه به ضعفهاي دشمن در گسترش قدرت مرتبط است كه اين از شكل عملياتي توسط مهندسان و دانشمندان به اشكال فني و هندسي و سيستمها و سامانهها تبديل ميشود، اين يعني تبديل تفكر و انديشه دفاعي از ميدان به كارخانه و عرصه طراحي انجام ميشود تا ما براساس يك منطق دقيق بتوانيم توسعه قدرت را پيادهسازي كنيم، بنابراين در عقبه اين قدرتي كه ميبينيد جريان وسيعي از انديشه و تفكر نوآورانه وجود دارد.