رييسي در ششمين جلسه ستاد ملي جمعيت:
اجراي قانون حمايت از جواني جمعيت ضرورت اجتنابناپذير است
پاد| رييسجمهور ضمن تقدير از تلاشهاي صورت گرفته از سوي دستگاههاي مختلف براي اجراي قانون حمايت از جواني جمعيت، اجراي اين قانون را از ضرورتهاي اجتنابناپذير برشمرد.
سيد ابراهيم رييسي در ششمين جلسه ستاد ملي جمعيت كه صبح ديروز يكشنبه برگزار شد، اجراي قانون حمايت از جواني جمعيت را از ضرورتهاي اجتنابناپذير برشمرد و بر بازنگري آسيبشناسانه در اقدامات انجام شده و تداوم تلاش دستگاههاي اجرايي و نهادهاي مربوط براي عمل به وظايف خود در اين زمينه تاكيد كرد.
رييسجمهور ضمن تقدير از تلاشهاي صورت گرفته از سوي دستگاههاي مختلف براي اجراي قانون حمايت از جواني جمعيت، از دستگاههاي مسوول خواست با ارزيابي ميزان اثربخشي اقدامات انجام شده و ترسيم دقيق مسير پيشرو، امكانات و ظرفيتهاي سازماني خود را براي اجراي اين قانون بسيج كنند.
رييسي با تاكيد بر نقش مهم و بسزاي فرهنگسازي در موضوع فرزندآوري و جواني جمعيت، فرهنگسازي غلط در دهههاي گذشته را از مهمترين دلايل كاهش رشد جمعيت كشور دانست و افزود: براي جبران اين آسيب فرهنگي لازم است رسانه ملي، رسانههاي مكتوب و ديجيتال، آموزش و پرورش و مراكز آموزش عالي و همچنين دستگاههاي متولي تبليغات محيطي با تمام ظرفيت خود وارد عمل شوند.
«رفع موانع و مشكلات درمان ناباروري»، «تسهيل امر ازدواج با پرداخت به موقع وام ازدواج، اشتغال و مسكن»، «توجه ويژه به ساخت خوابگاههاي متاهلي در دانشگاهها» و «ايجاد دورههاي آموزشي مهارتهاي زندگي در آموزش و پرورش و آموزش عالي با هدف كاستن از آمار طلاق» از ديگر نكات و اقدامات موثر در راستاي جواني جمعيت بود كه رييسجمهور در اين جلسه به آنها اشاره كرد.
رييسجمهور در ادامه مقابله جدي و بدون مسامحه با پديده زشت سقط جنين غيرمجاز را از جمله راهكارهاي موثر در جلوگيري از كاهش رشد جمعيت عنوان كرد و انجام اقدامات تبييني و آگاهسازي نسل جوان با استفاده از تعاليم ديني و ساخت توليدات هنري را در اين زمينه بسيار موثر دانست.
در جلسه ستاد ملي جمعيت همچنين ۶ مصوبه در راستاي تسهيل و تسريع در اجراي قانون حمايت از جواني جمعيت به تصويب اعضا رسيد.