• ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5720 -
  • ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ اسفند

رهبر انقلاب در ديدار اعضاي مجلس خبرگان:

منتخبان مراقب باشند كام ملت تلخ نشود

مجلس خبرگان از اصول ثابت غفلت نكند

رهبر معظم انقلاب اسلامي با تشريح منطق و دلايل ديني و عقلي و انساني ايستادگي نظام جمهوري اسلامي در مقابل جبهه استكبار ضمن بيان توصيه‌هاي مهمي به منتخبان مجلس جديد خبرگان و مجلس جديد شوراي اسلامي تاكيد كردند: تشكيل مجلس جديد شوراي اسلامي حادثه‌اي شيرين، اميدآفرين و با ارزشي است كه منتخبان بايد قدر آن را بدانند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي صبح روز پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ در ديدار رييس و اعضاي مجلس خبرگان رهبري كه آخرين ديدار دوره پنجم مجلس خبرگان با ايشان بود، با اشاره به برگزاري راهپيمايي پرشور ۲۲ بهمن و انتخابات ۱۱ اسفند، بهمن و اسفند ماه امسال را بيش از سال‌هاي ديگر محلّ بروز نشانه‌هاي مردمسالاري اسلامي خواندند و در تبيين منطق ايستادگي و مقابله جمهوري اسلامي با زورگويان، گفتند: تا قبل از تشكيل جمهوري اسلامي، تنها جبهه موجود در دنيا جبهه دموكراسي‌هاي وابسته به مشي ليبرال دموكراسي غربي بود اما با پيروزي انقلاب اسلامي، جبهه جديدي برمبناي مردم‌سالاري اسلامي تشكيل شد كه طبيعتا در مقابل جبهه دموكراسي غربي قرار مي‌گرفت.
ايشان سر برآوردن الگوي مردم‌سالاري اسلامي در ايران را موجب به خطر افتادن منافع جبهه دموكراسي غربي و آغاز معارضه‌ها و مخالفت‌هاي مستمر آن جبهه با نظام اسلامي خواندند و گفتند: علت احساس خطر و معارضه آنها اين بود كه در ذات نظام دموكراسي غربي، استكبار و تجاوز و تعدّي به حقوق ملت‌ها و جنگ‌آفريني و خون‌ريزي بي‌حد و حصر براي كسب قدرت وجود دارد كه شاهد آن استعمار بسياري از كشورهاي آسيا، آفريقا و امريكاي لاتين در قرن ۱۹ يعني در دوره اوج شعارها و ادعاهاي آنها در زمينه دموكراسي، آزادي و حقوق بشر است.
رهبر انقلاب، مهم‌ترين مساله و رويكرد جبهه مردم‌سالاري اسلامي را به دليل ماهيت اسلامي آن مقابله با اين‌گونه ظلم‌ها و تعدّي‌ها خواندند و در مقابل اين سوال كه چرا جمهوري اسلامي با جبهه استكبار مقابله مي‌كند، گفتند: ما با كشورها، دولت‌ها و ملت‌ها به خودي خود هيچ معارضه‌اي نداريم بلكه مخالفت ما با ظلم و تجاوز است كه در باطن جبهه دموكراسي غربي وجود دارد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي حوادث تأسف‌بار غزه را نمونه‌اي آشكار از ظلم و تجاوز جبهه استكبار به صاحبان يك سرزمين و كشتار بي‌رحمانه و سنگدلانه زن و كودك و نابود كردن دارايي‌ها و منابع مردم آن سرزمين برشمردند و گفتند: مخالفت جمهوري اسلامي در واقع مخالفت با چنين ظلم‌ها و جناياتي است كه با وجود آنكه نزد هر عقل و عرف و شرع و وجدان بشري محكوم است، مورد حمايت امريكا و انگليس و برخي كشورهاي اروپايي است. ايشان تاكيد كردند: اين مساله بايد روشن و معلوم باشد كه جبهه استكبار، ظلم و تجاوز و كشتار را زير نام دموكراسي، حقوق بشر و ليبراليسم پنهان كرده‌ است. رهبر انقلاب با تاكيد بر اينكه «جمهوري اسلامي بايد همواره پرچمدار و پيشگام و پيشقدم در مقابله با استكبار باشد»، گفتند: پرچم مبارزه با استكبار را بايد هر روز گسترده‌تر و برافراشته‌تر كنيم و در هيچ دوره‌اي اجازه ندهيم اين پرچم از جمهوري اسلامي گرفته شود. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين تبيين منطق جمهوري اسلامي در ايستادگي و مقابله با مستكبران براي نسل‌هاي جديد را وظيفه‌اي مهم برشمردند و خاطرنشان كردند: خوشبختانه در طول بيش از چهار دهه از عمر جمهوري اسلامي، در نشان دادن چهره و جبهه و جهت‌گيري مبارزه با استكبار به جهانيان موفق بوده‌ايم. ايشان در بخش ديگري از سخنان‌شان، وظيفه مجلس خبرگان يعني تعيين رهبري و مراقبت از حفظ صلاحيت‌هاي او را مهم‌ترين وظيفه مديريتي در جمهوري اسلامي دانستند و افزودند: اعضاي مجلس خبرگان بايد مراقبت كنند كه در انتخاب‌هاي خود اصول ثابت جمهوري اسلامي مورد غفلت قرار نگيرد. رهبر انقلاب اسلامي در تبيين اصول ثابت و غيرقابل تغيير جمهوري اسلامي خاطرنشان كردند: اصول ثابت همچون اقامه عدل، مبارزه با فساد و ارتقاي سطح معرفت و عمل اسلامي در جامعه، در قانون اساسي، بيانات امام بزرگوار و معارف اسلامي وجود دارد كه اعضاي خبرگان در انتخاب رهبري بايد با ملاحظه و رعايت اين اصول ثابت، عمل كنند. 
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در بخش سوم از سخنان‌شان با اشاره به برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي، روي كار آمدن هر مجلس جديد را شيرين و همراه با رويش اميدهاي تازه و چشم‌اندازهاي جديد براي كشور دانستند و گفتند: حضور نمايندگان جديد در كنار نمايندگان ادوار قبل كه تركيبي از نوآوري و تجربه است، سرمايه‌اي باارزش و خوني تازه در رگ‌هاي مجموعه سياسي است. ايشان در تذكري مهم، سخنان اختلاف‌انگيز، دعوا راه‌انداختن‌ها و ستيزه‌گري‌هاي دشمن‌پسند را موجب تلخ شدن شيريني تشكيل مجلس جديد خواندند و گفتند: منتخبان مجلس جديد مراقبت كنند و نگذارند شيريني تشكيل مجلس در كام مردم و فضاي سياسي با طراواتِ كشور تلخ شود، ضمن اينكه اگر مجلس دچار دعوا و ستيزه و مقابله و جبهه‌بندي‌هاي گوناگون شود، از كار اصلي خود بازمي‌ماند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به توصيه‌هاي مكرر اميرالمومنين ‌عليه‌السلام به فرمانداران خود درخصوص رعايت تقواي الهي، يكي از ضرورت‌هاي قطعي براي مسوولان و دست‌اندركاران جمهوري اسلامي را تشرّع و پايبندي آنها به مراقبت از حلال و حرام و اجتناب از دروغ و غيبت و تهمت خواندند و افزودند: همچنان‌كه در امور شخصي موظف به رعايت تقوا هستيم، در محيط سياسي و كاري هم بايد با رعايت تقوا، از محرّمات اجتناب كرد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: البته در كارها و امور سياسي، اختلاف سلايق و دسته‌بندي‌هاي سياسي وجود دارد كه مانعي ندارد اما همه بايد با تقوا پيشه كردن، زمينه جلب رحمت و بركت الهي را فراهم كنند.
رهبر انقلاب همچنين با گراميداشت ياد اعضاي فقيد مجلس خبرگان به خصوص مرحوم آيت‌الله امامي كاشاني، ماه شعبان را ماه بشارت‌ها و شادي‌ها و ماه تطهير و آماده كردن دل‌ها با استغفار و دعا و مناجات براي ورود به ماه مبارك رمضان خواندند و غفران الهي در روزهاي باقيمانده از اين ماه را مسئلت كردند. 
در ابتداي اين ديدار، آيت‌الله جنتي رييس مجلس خبرگان رهبري با اشاره به برگزاري اجلاسيه اخير، به بيان برخي دغدغه‌هاي مطرح شده از سوي اعضاي اين مجلس پرداخت. 
همچنين آيت‌الله حسيني بوشهري عضو هيات رييسه مجلس خبرگان با بيان گزارشي از آخرين اجلاسيه دوره پنجم مجلس خبرگان و محورهاي نطق‌هاي اعضا گفت: ديدار چند ساعته و طرح مسائل با رييس‌جمهور، بررسي مسائل اقتصادي با دعوت از وزير اقتصاد و همچنين گزارش تحولات منطقه از زبان فرمانده نيروي قدس سپاه از ديگر برنامه‌هاي اين اجلاسيه بود.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها