• 1405 يکشنبه 3 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5752 -
  • 1403 چهارشنبه 12 ارديبهشت

سخنگوي قوه‌قضاييه:

براي ماجراي باغ ازگل، پس از گزارش كاظم صديقي، پرونده قضايي تشكيل شده

اصغر جهانگير، سخنگوي قوه قضاييه درباره آخرين وضعيت پرونده باغ ازگل گفت: پس از گزارش آقاي صديقي پرونده قضايي تشكيل شد، افرادي در ارتباط با اين پرونده احضار شدند و تحقيقات مقدماتي به عمل آمد. از مراجع ذي‌ربط از جمله سازمان ثبت درباره نحوه واگذاري و همچنين از شهرداري استعلام انجام شده است. اظهارات سردفتري كه اين انتقال انجام شده اخذ شده است. پرونده در حال تكميل تحقيقات مقدماتي است.
او افزود: از مراجع ذي‌ربط از جمله سازمان ثبت درباره نحوه واگذاري و همچنين از شهرداري استعلام انجام شده است. اظهارات سردفتري كه اين انتقال انجام شده اخذ شده است. پرونده در حال تكميل تحقيقات مقدماتي است. سخنگوي قوه قضاييه درباره درخواست ابطال مصوبه مزد ۱۴۰۳ از سوي ديوان عدالت اداري گفت: تاكنون سه فقره شكايت به خواسته ابطال بخشنامه مورد سوال به ديوان عدالت اداري واصل شده است كه موضوع به معاونت هيات عمومي و هيات‌هاي تخصصي ارسال شده و پرونده در مرحله تبادل لوايح است كه ان‌شا‌الله پس از وصول پاسخ و تكميل تحقيقات پرونده و نظرات هيات‌هاي تخصصي بيمه و كار و تامين اجتماعي که خواهند داد رسيدگي‌هاي لازم صورت خواهد گرفت.
اصغر جهانگير سخنگوي قوه قضاييه در رابطه با مصوبه مزد سال ۱۴۰۳ و اينكه فعالان كارگري معتقدند كه ديوان عدالت اداري با توجه به عدم امضاي نمايندگان كارگري در شوراي عالي كار و بند‌هاي اين مصوبه بايد نسبت به اين مساله ورود كرده و آن را ابطال كند، آيا در اين خصوص تصميمي اتخاذ شده است، گفت: ديوان عدالت اداري به عنوان محلي براي حل و فصل دعاوي در محيط جامعه و اداري و كارگري شناخته مي‌شود و لذا اگر كسي معتقد است كه اجحافي بر او صورت گرفته يا تخلف قانوني صورت گرفته است يا تضييع حقي از او شده است بايد براي احقاق حقوق خود به دستگاه قضايي و ديوان عدالت مراجعه و طرح شكايت كند و صرف اينكه اعتقاد داشته باشيم كه از افراد تضييع حقي شده اما شكايتي نكنند ديوان مستقلا وارد نمي‌شود.
وي افزود: در اين خصوص تاكنون سه فقره شكايت به خواسته ابطال بخشنامه مورد سوال به ديوان عدالت اداري واصل شده است كه موضوع به معاونت هيات عمومي و هيات‌هاي تخصصي ارسال شده و پرونده در مرحله تبادل لوايح است كه ان‌شا‌الله پس از وصول پاسخ و تكميل تحقيقات پرونده و نظرات هيات‌هاي تخصصي بيمه و كار و تامين اجتماعي  که خواهند داد رسيدگي‌هاي لازم صورت خواهد گرفت.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است