شهره موسوي؛ از ارسال نامه به AFC تا 15 سال حبس
فروردين 1402 شهره موسوي، نايبرييس پيشين فدراسيون فوتبال در ارتباط با پرونده كلاهبرداري يك شركت رمزارز در ايران كه گفته ميشد بيش از ۳ هزار نفر شاكي دارد، بازداشت و روانه زندان شد.
به گزارش روزنامه اعتماد، روز گذشته علي القاصي، رييس كل دادگستري استان تهران از صدور راي بخش دوم اين پرونده كثيرالشاكي موسوم به «كينگ ماني» خبر داد و گفت: براساس راي صادره درخصوص بخش اول پرونده مذكور، سه نفر از اشخاص حقيقي و يك شخص حقوقي متهم در اين پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادي كشور از طريق مشاركت در كلاهبرداري شبكهاي از طريق ايجاد رمزارز جعلي به نام «كينگماني» و توزيع آن در بين مردم، محكوميت يافتند كه از اين تعداد، سه نفر از اشخاص حقيقي به حبسهاي طويلالمدت محكوم شدند و شركت «بادران گستران» به ممنوعيت از فعاليت شغلي با استفاده از هرگونه رمزارز به مدت دو سال محكوم شد.
سايت ورزش 3 در اين رابطه نوشت: «لازم به ذكر است شهره موسوي، يكي از متهمان پرونده، به جرم مشاركت در اين كلاهبرداري و فراهم كردن تسهيلات براي توزيع رمزارز جعلي، به ۱۵ سال زندان محكوم گرديد .»
شهره موسوي در اسفند 1399 و در انتخابات فدراسيون فوتبال به عنوان نايبرييس زنان از مجمع فدراسيون راي گرفت. در آن انتخابات شهابالدين عزيزي خادم به عنوان رييس انتخاب شده بود اما هيچ كدام از نواب او به دليل عدم تاييد صلاحيت نتوانستند در انتخابات شركت كنند.
شهره موسوي كه در آن زمان مديرعامل تيم بادران به حساب ميآمد، توانست به صورت مستقل جايگاه نايبرييسي زنان را به خود اختصاص دهد.
كمتر از يك سال بعد شهره موسوي كه تا آن زمان بيشتر در حاشيه قرار داشت و گاهي در حوزه فوتبال زنان نامي از او شنيده ميشد تبديل به يكي از تاثيرگذارترين افراد در سرنوشت فوتبال كشور شد.
هنگامي كه اعضاي هيات رييسه فدراسيون فوتبال راي به عزل موقت عزيزي خادم دادند، فدراسيون نه رييس داشت، نه نايب اول و نه نايب دوم بنابراين براي برهه بسيار كوتاهي شهره موسوي به عنوان نايبرييس سوم در جايگاه حقوقي اصلي فدراسيون قرار گرفت و از همين فرصت بهره برد تا آنچه اعضاي هيات رييسه فدراسيون فوتبال براي عزل موقت رييس نياز داشتند را فراهم كند: مكاتبه با ايافسي.
طبق اطلاعاتي كه خبرنگار اعتماد به دست آورده شهره موسوي كسي بود كه با ارسال نامه به كنفدراسيون فوتبال آسيا و مكاتبه با اين نهاد شرايط را براي تصميم اعضاي هيات رييسه فدراسيون فراهم كرد. هر چند خودش نيز مدت زيادي نتوانست در سمت خود باقي بماند و مدتي بعد از عزل موقت رييس فدراسيون روانه زندان شد.
جالب اينجاست كه شهره موسوي در همان زمان از سرنوشت پرونده رمزارز كينگماني اطلاع يافته بود و ميدانست هر آن ممكن است دستگاه قضايي به سراغش بيايد. با اين حال برخي واسطههاي خارج از فوتبال به دروغ به او گفته بودند با ارسال اين نامه و انجام همكاريهاي لازم ممكن است بتوانند كاري براي او انجام دهند. اتفاقي كه رخ نداد و حالا اين مدير فوتبالي بايد 15 سال آينده زندگياش را پشت ميلههاي زندان بگذراند.